I juli kommer nye film og serier på Netflix Danmark, og nogle af dem er gyser-relaterede. Se hvilke film og serier inden for horror, thriller og sci-fi, der kommer på Netflix i juli 2017.

Listen bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Djævlens advokat

Premiere 1. juli 2017
Kevin Lomax er en ung succesrig forsvarsadvokat, der aldrig har tabt en retssag. Uanset forbrydelsens omfang lykkes det Kevin at forføre enhver jury med sin charme og logiske sans og i sidste ende at vinde. Derfor tilbydes Kevin et superjob hos et stort New Yorker advokatfirma. Her møder han firmaets karismatiske leder John Milton, der giver ham et tilbud, han ikke kan afslå. Men Kevin påvirkes kraftigt af sit nye liv. Succesen går ham til hovedet, og snart begynder hans liv at forandre sig til et mareridt.

Don’t Knock Twice

Premiere 3. juli 2017
Don’t Knock Twice er baseret på en psykologisk skræmmende urban legend. For at redde sin bortadopterede datter må en skyldfølende mor afdække sandheden bag en urband legend om en hævnfuld, dæmonisk heks.

Castlevania – Sæson 1

Premiere 7. juli 2017
En miniserie baseret på den klassiske Castlevania-serie, som er en dyster middelalder-fantasy, hvor den sidste overlevende fra Belmont-klanen forsøger at dræbe Dracula og befri Østeuropa.

Ghostbusters (1984)

Premiere 12. juli 2017
Tre parapsykologer fra New York mister deres forskningsbevillinger og beslutter at stifte firmaet “Ghostbusters”, der skal efterforske sære hændelser på Manhattan.

Ghostbusters II

Premiere 12. juli 2017
I denne sympatiske fortsættelse skal trioen af spøgelsesjægere nytårsaften redde New York fra et omfattende slimangreb og et væld af onde ånder.

The Stepfather (2009)

Premiere 13. juli 2017
Da Michael Harding vender hjem fra militærakademiet, opdager han, at hans mor er vildt forelsket i sin nye kæreste David. Ved første øjekast lader David til at være en rar fyr og den ideelle fremtidige ægtemand og stedfar. Men da Michael og hans kæreste begynder at grave i Davids fortid, afdækker de en mørkere og farligere side af Michaels nye “farmand”.

Demon Inside (Espectro)

Premiere 14. juli 2017
En berømt clairvoyant, som udsættes for en traumatisk oplevelse, fornægter sine evner og isolerer sig uden at vide, at dæmoner skjuler sig inden i hende.

Z Nation – Sæson 2

Premiere 14. juli 2017
En gruppe tager ud på en farlig mission på tværs af USA for at transportere den eneste overlevende efter en zombievirus i håb om, at han er nøglen til en vaccine.

Area 51

Premiere 15. juli 2017
En gruppe teenagere opdager ved et uheld en af den amerikanske regerings største hemmeligheder: Nellis Air Force Base’s berygtede Area 51.

Prom Night (2008)

Premiere 15. juli 2017
Til skoleballet bliver en pige hjemsøgt af en gæst fra hendes mørke fortid og en fest, der ender i mord i hænderne på en sindsforvirret morder.

Monster House

Premiere 19. juli 2017
Tre venner finder ud af sandheden om et frygtindgydende, forladt hus i deres nabolag, som har sin egen personlighed og lader til at spise mennesker.

The Skulls

Premiere 20. juli 2017
En elev fra arbejderklassen bliver medlem af en hemmelig gruppe på et eliteuniversitet. Han kommer i knibe, da han undersøger gruppens hemmeligheder nærmere.

Dream House

Premiere 20. juli 2017

Hannibal Rising

Premiere 20. juli 2017

Bless the Child

Premiere 20. juli 2017

The Resident

Premiere 20. juli 2017

Skyline

Premiere 20. juli 2017

Hotel Transylvania 2

Premiere 22. juli 2017
Dracula og hans venner er tilbage!

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg