Nye gyserfilm i 2024. Denne artikel giver dig et overblik over hvilke gyserfilm, der kommer i biografen i 2024. Læs meget mere om de kommende gyserfilm, du kan se frem til her!

Vil du gerne vide, hvilke gyserfilm der kommer i biografen i løbet af 2024? Vi har lavet en liste over gyserfilm og psykologiske thrillere, der har fået en biografdato i 2024.

Det er dog ikke altid, at alle annoncerede nye gyserfilm får premiere i Danmark som planlagt. Nogle titler får ændret deres premieredato, mens andre droppes, inden de får chancen. Ofte fordi de ikke har klaret sig godt i USA.

Vi opdaterer dog løbende listen over nye gyserfilm i 2024 med datoændringer, så du kan eventuelt bogmærke denne side.

Du kan se listen over nye gyserfilm og thrillere i 2024 nedenfor.

Paranoia

Biografpremiere: 8. februar 2024

Den unge Lulu ender på hospitalet efter lidt for mange shots, hvor hun i en nærdødsoplevelse ser en kronraget pige, der råber om hjælp. Da Lulu kommer til sig selv, er pigen væk, og fra dét øjeblik af føler Lulu, at nogen eller noget forfølger hende. 

Cykose (2024) dansk thriller

Night Swim

Biografpremiere: 7. marts 2023

Ray Waller, en tidligere baseballspiller fra Major League tvunget til tidlig pension pga. en degenerativ sygdom, flytter ind i et nyt hus med sin kone Eve, datteren Izzy og sønnen Elliot.

Han håber på at vende tilbage til professionel baseball, så Ray overtaler Eve til, at hjemmets swimmingpool vil være sjovt for børnene og give ham fysioterapi. Men en mørk hemmelighed i hjemmets fortid vil udløse en ondsindet kraft.

Night Swim (2024) gyserfilm

Imaginary

Biografpremiere: 7. marts 2024 

I Imaginary vender en kvinde tilbage til sit barndomshjem for at opdage den fantasiven, hun efterlod, er i live og sur over, hun tog afsted.

Imaginary (2024) | Gyserfilm

Ghostbusters: Frozen Empire

Biografpremiere: 27. marts 2024

I GHOSTBUSTERS: FROZEN EMPIRE vender familien Spengler tilbage, hvor det hele startede – den ikoniske New York City brandstation. Her slår de sig sammen med de originale Ghostbusters, der har udviklet et tophemmeligt forsøgslaboratorium for at tage spøgelsesjagten til et helt nyt niveau. Men da en ond, ond kraft pludselig bliver udløst, må Ghostbusters – nye som gamle – slå sig sammen for at beskytte deres hjem og redde verden fra en ny istid.

Ghostbusters: Frozen Empire

The Watchers

Biografpremiere: 6. juni 2024

The Watchers handler om Mina, en 28-årig kunstner, der strander i en kæmpe skov i det vestlige Irland. Efter at have fundet ly, bliver hun fanget sammen med tre fremmede og forfulgt af mystiske væsner hver nat.

The Watchers (2024) gyserfilm

A Quiet Place: Day One

Biografpremiere: 27. juni 2024

Hvad ledte op til, at stilhed blev den eneste vej til overlevelse? Det får vi svar på i A Quiet Place: Day One, der er en prequel til A Quiet Place.

Filmen er baseret på en idé af John Krasinski, der har instrueret de to første film, men denne instrueres af Michael Sarnoski (Pig).

A Quiet Place: Day One (2024)

Horrorscope

Biografpremiere: 4. juli 2024

Gyserfilmen ‘Horrorscope’ handler om en gruppe college-venner, som begynder at dø på måder, der er forbundet med deres formuer, efter at de har fået læst deres horoskoper.

Horrorscope (2024) Horror

Trap

Biografpremiere: 1. august 2024

TRAP er en psykologisk thriller, der er instrueret af M. Night Shyamalan. Josh Hartnett spiller en far, der bliver fanget til en koncert med sin datter.

Plakat på vej

Speak No Evil

Biografpremiere: 8. august 2024

Drømmeferien udvikler sig til et mareridt for en lille familie, da de bliver inviteret til at tilbringe weekenden på et idyllisk landsted.

Speak No Evil (2024) er en amerikansk genindspilning af den danske gyserfilm af samme navn fra 2022.

Plakat på vej

Alien: Romulus

Biografpremiere: 15. august 2024 (ikke bekræftet)

Unge mennesker fra en fjern verden må gå op imod den mest skræmmende livsform i universet i sci-fi-gyseren Alien: Romulus.

Plakat på vej

Beetlejuice 2

Biografpremiere: 5. september 2024

Gyserkomedien Beetlejuice 2 er opfølgeren til Tim Burtons Beetlejuice fra 1988.

Plakat på vej

Smile 2

Biografpremiere: 17. okt. 2024

Der er endnu intet officielt plot til Smile 2.

SMILE 2 er fortsættelsen til gyserfilmen Smile fra 2022, som Parker Finn skrev og instruerede.

Smile (2022) gyserfilm

Gyserfilm i 2024 der afventer premieredato

Nosferatu

Biografpremiere: 2024

Robert Eggers’ Nosferatu er en gotisk fortælling om besættelse mellem en plaget ung kvinde i det 19. århundredes Tyskland og den ældgamle transsylvanske vampyr, der forfølger hende og bringer utallige rædsler med sig.

Nosferatu (2024) gyserfilm genindspilning

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.