Bedste gyserfilm i 2021? Du kan læse vores anbefalinger her. Listen er baseret på de titler, vi har anmeldt i løbet af året. Det er en helt subjektiv liste, der er opdelt i fuldstændig selvopfundne underkategorier. Se oversigten over de bedste genrefilm i 2021 her!

Listen over de bedste gyserfilm i 2021 er baseret på de 147 anmeldelser, vi har skrevet i løbet af 2021. Derudover har vi også lavet hele 340 anmeldelser på vores engelsksprogede søsterside HeavenOfHorror.com, hvor vi naturligvis anmelder flere titler, da vi også får amerikanske screeners.

Det betyder faktisk, at vi endnu engang har slået vores egen rekord over antallet af anmeldelser på ét år! Og det gælder på begge websites. Så vi ligger ikke på den lade side…

LÆS OGSÅ:

Vores liste over de bedste gyserfilm i 2020 >

Vi har kun givet én dansk topkarakter på 6 splatter i år, og det var til familie-gyseren Ghostbusters: Afterlife, der virkelig vandt vores nostalgiske hjerter.

Derudover var der også en række film, vi gav 5 splatter, hvilket jo også er i den rigtig gode ende.

Vi har ikke set så mange sci-fi film i år, som vi tidligere har gjort. Der har så heller ikke været lige så mange her i Corona-tiden, da premieredatoen på mange af de store blockbuster-film er blevet skubbet løbende.

Vi krydser fingre for, at biograferne åbner op hurtigst muligt i det nye år, så vi kan se en masse film på det store lærred.

Men tilbage til listen. Her kommer vores bud på de bedste gyserfilm i 2021!

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.