THE WITCHER Sæson 2 på Netflix er større og bedre end første sæson. Var du glad for første omgang, bør du derfor også have en fest med denne fortsættelse. Nu med Kim Bodnia på rollelisten. Læs vores sæson 2 anmeldelse af The Witcher anmeldelse her!

THE WITCHER Sæson 2 er ude på Netflix, og seriehittet er kun blevet bedre her i anden sæson. Og, helt ærligt, den egentlige test er jo ofte, om man kan fortsætte en succes. Dét kan man godt i dette tilfælde! Netflix har desværre en del eksempler på ret ringe resultater med sæson 2.

VIL DU HAVE ET EKSEMPEL PÅ EN DÅRLIG SÆSON 2?

Så skal du bare kaste dig over Into the Night og nyde sæson 1, hvorefter sæson 2 i dén grad skuffer

Heldigvis gælder det ikke The Witcher, der foruden at fortsætte med de velkendte karakterer, også introducerer en række nye. Herunder en nøglekarakter spillet af vores allesammens Kim Bodnia. Ja, når man er dansker, så bliver man altså allemandseje, straks man går internationalt. Sådan er det bare!

Læs videre på vores sæson 2 anmeldelse af The Witcher herunder. Du kan se alle otte afsnit i sæsonen fra 17. december 2021.

Større budget, vildere monstre!

Der er vist ingen tvivl om, at der er satset endnu mere fra Netflix, når det handler om The Witcher sæson 2. Alt virker i hvert fald større og bedre end første sæson. Ikke mindst monstrene, der i dén grad også får plads hen ad vejen.

Og, nå ja, så er Kim Bodnia også kommet med, hvilket bestemt ikke skader. Jeg tvivler dog på, at han æder voldsomt meget af budgettet, selvom han er alle pengene værd.

Kim Bodnia spiller rollen som Vesemir, der reelt er en faderfigur for alle de Witchers, der er tilbage. Alle Witchers er nemlig taget i deres fælles vinter-residens for at restituere. Og ja, serien handler naturligvis stadig primært om titelkarakteren “The Witcher”, der i dette tilfælde helt konkret er Geralt of Rivia (Henry Cavill).

The Witcher: Sæson 2 – Netflix anmeldelse

Træningslejr og folkemord

Der er dog stadig også god plads til andre karakterer end Geralt of Rivia. Det inkluderer Kim Bodnias “Vesemir”, men så sandelig også den unge Ciri (Freya Allan), der nu er i sikkerhed i Witcher vinterborgen. Geralt indser dog, at han ikke altid vil være der til at passe på Ciri, så hun kommer i en decideret Witcher-træningslejr.

Foruden alt med disse Witchers monsterjægere, så skal vi naturligvis også følge op på  Yennefer of Vengerberg (Anya Chalotra) og en række andre karakterer. Herunder den altid syngende og kække Jaskier (Joey Batey), der dog først dukker op et par afsnit inde i sæson 2.

Selve plottet her i sæson 2 fokuserer desuden ret meget på noget, der kun kan beskrives som folkemord. Det er grumt og en slet skjult reference til meget af det, der sker (og er sket) i vores virkelige verden. Dét fungerer… også når det bliver meget klare referencer til virkeligheden. I hvert fald for mig.

Se The Witcher sæson 2 på Netflix nu!

Lauren Schmidt er (stadig) skaber af denne Netflix-serie (eller rettere, adaptionen). Og hvis du var glad for sæson 1, så kan jeg ikke forestille mig andet end, at denne nye sæson også vil underholde dig.

De første to afsnit er instrueret af Stephen Surjik (The Umbrella AcademyLost in SpaceSee), der sikrer, at sæson 2 starter solidt. Sarah O’Gorman (CursedThe Last Kingdom) instruerer de to næste, som var de afsnit, der virkelig fik mig draget ind i denne sæsons plot med referencer til den virkelige verden.

Sæsonen har 8 afsnit, og dem kan du naturligvis sagtens bingewatche som regulær julehygge. Både takket være de gode skuespillere, vanvittigt flotte effekter og den stærke historie.

Sæson 2 af The Witcher udkommer med alle otte afsnit den 17. december 2021.

Plot

Geralt af Rivia er overbevist om, at Yennefer døde i kampen ved Sodden, så han bringer prinsesse Cirilla til det sikreste sted, han kender; Hans barndomshjem Kaer Morhen. Mens kontinentets konger, elvere, mennesker og dæmoner stræber efter overherredømmet uden for dets mure, må han beskytte pigen mod noget langt farligere: Den mystiske magt, hun besidder indeni.

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.