Deadline for Moviebattle 2012 var 1. februar 2012, så nu begynder nogle af de forskellige konkurrencefilm at komme på banen i offentligheden.

De bedste af de indsendte film går videre til konkurrencen, som finder sted under filmfestivalen CPH PIX den 18. april i Palads. På aftenen vil filmene blive vist for første gang for et publikum – og en særlig inviteret jury vil kåre årets vinder. Publikum får også mulighed for at stemme på netop deres favorit. De udvalgte film vil derudover få mulighed for at blive udgivet på dvd af Another World Entertainment i maj 2012.

På aftenen vil der blive uddelt tre priser:

  • Bedste film
  • Bedste skuespiller
  • Publikums favorit

Juryen består af repræsentanter fra Another World Entertainment og CPH PIX – de udvælger de film, som går videre i konkurrencen. De udvalgte film vises ved Moviebattle-aftenen den 18. april 2012 i Palads i København. Alle film som vises på konkurrenceaftenen vil, såfremt instruktørerne ønsker det, blive udgivet på dvd af Another World Entertainment. Dvd’en vil kunne købes på aftenen og vil efterfølgende være til salg i butikker over hele landet. Billetsalget starter midt i februar, når de bedste film er valgt.

Nogle af de tilmeldte film er bl.a.:

Ansigtet

318

Rex Inferno

Hvis I falder over flere konkurrencefilm fra i år, så post dem endelig nedenfor – gerne med et link. Vi skal nok opdatere listen løbende…

 

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.