Se hvilke horror, thriller og sci-fi film og serier, der kommer på Netflix juni 2019.

Listen over horror, thriller og sci-fi film og serier på Netflix i løbet af juni 2019 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne for Netflix i juni 2019, og titlerne kan blive forsinket.

The Meg (2018)

Premiere 3. juni 2019
Jonas Taylor (Jason Statham) skal forsøge at redde tre videnskabsfolk fra en havereret ubåd. Den forhistoriske kæmpehaj på over 20 meter (kendt som Megalodon) angriber nemlig fartøjet. Hvad ingen ved er, at Taylor faktisk har mødt det samme rædselsvækkende monster fem år tidligere. Dengang troede ingen på ham, men nu sætter han igen sit liv på spil for dem, der er fanget på havets bund. Og endnu en gang står han over for et af de største og farligste rovdyr, der nogensinde har levet på kloden…

Læs vores anmeldelse af The Meg >

Black Mirror: Sæson 5 (2019)

Premiere 5. juni 2019
Tre nye historier om den fremtid, vi burde have forudset. Læs mere om de tre historier her >

Happy Death Day (2017)

Premiere 5. juni 2019
Tree har en rigtig dårlig dag – det er hendes fødselsdag. Det er også hendes dødsdag! Hun vågner op på et kollegieværelse hos en fyr, hvis navn hun ikke kan huske, styrter ud uden tanke på hans følelser eller for, hvad der skete natten før … og inden dagen er omme er hun død. Og så vågner hun igen på Carters kollegieværelse! Hvad hun til at begynde med slår hen som et mareridt, forvandles til et levende Helvede, hvor hun hver dag forsøger at gøre tingene lidt anderledes, så hun ikke løber ind i den maskeklædte morder, der gør en ende på hende. Indtil hun endelig betror sig til Carter, der foreslår hende, at gå sit liv igennem dag for dag (hun kan ikke andet) og teste person for person, som hun mener, kan have grund til at hade hende, for på den måde at finde morderen … Der er rigtig mange mennesker, der har grund til at hade Tree!

Læs vores anmeldelse af Happy Death Day >

Would You Rather (2012)

Premiere 6. juni 2019
En ung kvinde mangler penge for at kunne hjælpe sin syge bror og vælger at deltage i et spil på liv og død, som en sadistisk millionær har arrangeret. 

I Am Mother (2019)

Premiere 7. juni 2019
En teenagepige bliver opfostret under jorden af den venlige robot, Mother. Hendes formål er at kunne genbefolke Jorden, når menneskeheden er uddød. Men deres unikke bånd bliver truet, da en fremmed ankommer med alarmerende nyheder.

Læs vores anmeldelse af I Am Mother

3% – Sæson 3 (2019)

Premiere 7. juni 2019
Den nye sæson starter et år efter slutningen på sæson 2, og “the Shell” er nu blevet et sted hvor alle er velkomne, men en drabelig sandstorm ødelægger alle muligheder for vand og mad. Med hungersnød i horisonten må beboerne beslutte hvem, der får lov til at blive.

Jinn: Sæson 1 (2019)

Premiere 13. juni 2019
Da en pige ved et uheld slipper en ånd i form af en teenagedreng fri, finder de begge ud af, at de også har sluppet en urgammel, mørk kraft løs, som truer hele verden.

Læs vores engelske anmeldelse af Jinn >

The Alcàsser Murders – Sæson 1 (2019)

Premiere 14. juni 2019
En analytisk gennemgang af efterforskningen af mordet på tre teenagere fra Alcàsser, Spanien i 1992 – en sag der påvirkede hele nationen dybt.

Læs vores engelske anmeldelse af The Alcàsser Murders >

The Dark Tower (2017)

Premiere 18. juni 2019
Den sidste ridderkriger, Roland Deschain, er blevet låst fast i et evigt slag mod Walter O’Dim, også kendt som Den Sorte Ridder. Deschain er fast besluttet på at forhindre ham i at vælte det mørke tårn, som holder Universet sammen. Med verdens skæbne på spil står godt og ondt overfor at kollidere i den ultimative kamp, da kun Roland kan forsvare tårnet mod Manden i Sort.

Læs vores anmeldelse >

Sidste udkald (1990)

Premiere 19. juni 2019
Minearbejderen Quaid lider af nogle frygtelige mareridt om en tidligere tilværelse på Mars. Det får ham til at opsøge firmaet Rekall, der er specialister i at implantere oplevelser og ferieophold i folks hjerner – uden at man behøver at opleve det rent fysisk. Quaid vælger en tur til Mars som hemmelig agent. Men noget går galt under implanteringen og Quaid ser sig nu forfulgt af ukendte lejemordere, der sammen med, hvad han tror er hans rigtige kone, forsøger at likvidere ham i hans jagt på den frygtelige sandhed.

The Sinner: Sæson 1 (2018)

Premiere 20. juni 2019
Da et rystende mord sender chokbølger gennem en lille by, optrævler en plaget efterforskers jagt på svar et net af mørke hemmeligheder.

Læs vores anmeldelse af The Sinner sæson 1 > 

Dark: Sæson 2 (2019)

Premiere 21. juni 2019
I Dark forsvinder to unge børn under mystiske omstændigheder fra en tysk by i 1986, og helvede bryder løs. Dobbeltliv og trængte forhold hos fire uafhængige familier afsløres. Spørgsmålet er ikke, hvem der har kidnappet børnene, men hvornår.

Læs vores anmeldelse af Dark sæson 2 > 

Den udvalgte / The Chosen One: Sæson 1 (2019)

Premiere 28. juni 2019
Tre unge læger sendes til en fjerntliggende landsby i Pantanal for at vaccinere indbyggerne og møder et isoleret lokalsamfund med mange hemmeligheder.

Læs vores engelske anmeldelse >

My Soul to Take (2010)

Premiere 30. juni 2019
Flere år efter en ond seriemorders formodede død begynder der at forsvinde børn, hvis fødselsdag falder sammen med hans formodede “dødsdag”.

Læs vores anmeldelse af My Soul to Take >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg