:: Anmeldelse ::

I vores elskede horror genre er der bestemt nogle brodne kar, og vi har set vores del, men denne tager dog prisen som den hidtil ringeste. 

Forestil dig et skoleprojekt, hvor en gruppe børn får et kamera og en ekstremt simpel opgave i stil med "Lav en Saw/Hostel-agtig film for 10 dollars og en flaske Heinz", og så ville resultatet formentlig have været mere underholdende end ‘The Tomb’. Hvis den så bare havde været tilpas kitsch eller skæv i sit udtryk, men den tager sig selv dybt alvorligt og er ekstremt langtrukken. De første 10 minutter ville have været knap 1 minut i en almindelig film af gennemsnitlig kvalitet. 

På den anden side, så er der bestemt kult-potentiale i denne film, men formentlig kun i forbindelse med en drikkeleg, da man vist skal været godt og grundigt påvirket for at ville slæbe sig igennem denne film mere end én gang. Hermed udeles Heaven of Horrors første 0 splat til en film (og med en IMDB rating på 1,6, er det vist de færreste, der vil være uenige med os). 

:: Heaven of Trivia ::

På IMDB har en skuffet horror-fan allerede lagt et "The Tomb Drinking Game" op i kommentarsektionen, så hvis du tør give dig i kast med filmen, kan det anbefales at tage dette i brug.

Fakta

(Originaltitel: The Tomb)

På DVD: 21-07-2009
Genre: Horror 
Instr.: Ulli Lommel
Medv.: Victoria Ullmann, Christian Behm, Gerard Griesbaum, Michael Barbour, m.fl. 
Land: USA, 2007

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.