Forleden kom der en promotion trailer til ‘The Tall Man’, som stort set viste hele filmen på 5 min., så den sparede vi jer for.

Nu er der så kommet en international trailer til horror/thrilleren ‘The Tall Man’, som er skrevet og instrueret af Pascal Laugier – manden bag den fantastiske franske gyser ‘Martyrs’.

Det er lidt af en film, at skulle følge op på, og rygterne siger da også, at den første engelsksprogede film fra Pascal Laugier ikke er så vellykket.

‘The Tall Man’ har begrænset amerikansk biografpremiere 31. august, mens den allerede får amerikansk DVD/Blu-ray premiere 25. september. Det vides endnu ikke, hvornår den får europæisk premiere.

Handlingen foregår i byen Cold Rock, hvor flere børn er forsvundet gennem årene. Da der aldrig er nogen vidner eller spor at gå efter, begynder overtroiske lokale at tale om ‘The Tall Man,’ en legendarisk, mystisk mørk skikkelse, der tager børn for aldrig at blive set igen. Da en kvindes søn bliver taget, begynder jagten samt en søgen efter svar: hvem er “The Tall Man”, og hvad sker der med børnene?

Medvirkende er bl.a. Jessica Biel, Jodelle Ferland, Teach Grant, William B. Davis, Samantha Ferris m.fl.

Se traileren nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.