Den første trailer til Blumhouse’ HALLOWEEN (2018) er nu landet, og vi har også fået en opdatering af plottet.

I Halloween (2018) tager et britisk dokumentarhold til USA for at besøge Michael Myers, der er i fængsel. Men deres projekt bliver meget mere interessant, da Myers flygter fra fængslet! Han finder sin maske frem igen og vil finde Laurie for at hævne sig.

Jamie Lee Curtis vender tilbage i rollen som Laurie, og Nick Castle spiller atter den ikoniske rolle som Michael Myers. Derudover medvirker Will Patton, Andi Matichak og Judy Greer.

De to sidstnævnte spiller henholdsvis Lauries barnebarn og datter.

Halloween (2018)

Skaberen af den originale Halloween, John Carpenter, producerer filmen samt musikken bag. Filmen instrueres af David Gordon Green, der også skrev manuskriptet med Danny McBride.

Halloween (2018) får dansk biografpremiere den 18. oktober 2018.

Se traileren nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.