20th Century Fox har netop lagt en ordre på gyserserien Haunted, der skrives, produceres og instrueres af The Devil Inside medforfatter/instruktør William Brent Bell og produceres af bl.a. Chris Morgan.

Serien er løst baseret på Bob Cranmer’s bog The Demon of Brownsville Road, der beskriver den sande historie om en af USA’s mest besatte huse.

Haunted er en nervepirrende gyserserie, der handler om en militæragent og hendes partner, der også er hendes ex-kæreste, men nu er dæmonolog. Duoen skal hjælpe en familie med at overvinde en dødelig dæmonisk manifestation i deres hjem.

Der er endnu ingen skuespillere tilknyttet projektet.

 

The Demon of Brownsville Road

The Demon of Brownsville Road

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.