Se hvilke horror, thriller og sci-fi film og serier, der kommer på Netflix i november 2017.

Listen bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Voice From the Stone

Premiere 1. november 2017
Verena er sygeplejerske og ansættes til at hjælpe drengen Jakob, der er blevet stum efter hans mors død for et år siden. Jakob bor med sin far i et kæmpe stenhus i Toscana, hvor han har fået et mærkeligt forhold til en ond ånd, der er fanget inde i væggen af huset. Verenas forhold til dem begge bliver mere tæt, og hun bliver draget mod den onde ond. Læs vores anmeldelse >

Within

Premiere 1. november 2017
En en­ke­mand, hans dat­ter og nye kone er klar til at be­gyn­de et nyt liv, da de flyt­ter ind i et fre­de­ligt for­stadskvar­ter. Men da mær­ke­li­ge ting be­gyn­der at ske om­kring dem, bli­ver det tydeligt, at der er no­get helt galt ved de­res til­sy­ne­la­den­de perfekte hjem. Da de op­da­ger de­res nye hjems død­brin­gen­de hem­me­lig­he­der, ri­si­ke­rer de at bli­ve det næ­ste ka­pi­tel i hjemmets gruopvækkende hi­sto­rie. Læs vores anmeldelse >

Wolves at the Door

Premiere 1. november 2017

Fire venner samles i et lækkert hus i Hollywood Hills sommeren 1969. Det starter som en simpel farvelfest, men ender med at nogle udefrakommende stalker og piner de fire venner, der må kæmpe for deres liv mod et meningsløst angreb. Filmen er løst baseret på Manson-drabene i slutningen af 60’erne.

Alias Grace

Premiere 3. november 2017
I ‘Alias Grace’ følger man den fattige, unge tjenestepige Grace Marks, der sammen med James McDermott, blev dømt for de brutale mord på deres arbejdsgiver, Thomas Kinnear og hans husholderske, Nancy Montgomery i 1843. James blev hængt, mens Grace blev idømt livsvarigt fængsel. Grace var en af de mest gådefulde og berygtede kvinder for hendes formodede rolle i det sensationelle dobbelt mord, men hun blev til sidst frikendt efter 30 år i fængsel. Hendes frifindelse var kontroversiel og udløste megen debat om, hvorvidt Grace faktisk var involveret i mordet eller blot et uvidende offer.

The Call

Premiere 5. november
Den erfarne alarmberedskabsoperatør Jordan (Halle Berry) får et livsændrende opkald fra en teenagepige (Abigail Breslin), der netop er blevet bortført af en seriemorder. Og hun må konfrontere en morder fra sin fortid for at redde pigens liv.

Joy Ride

Premiere 5. november
Under en rejse på tværs af landet med sin kæreste og sin sølle bror narrer en collegestuderende en lastbilchauffør, men fortryder det snart.

Evil Dead (2013)

Premiere 13. november 2017
En gruppe venner finder en ond bog og slipper ved et uheld en sværm af blodtørstige dæmoner fri i denne genindspilning af Sam Raimis klassiske gyser.

Wynonna Earp – sæson 2

Premiere 15. november 2017
Den udstødte efterkommer af Wyatt Earp slår sig sammen med Doc Holliday om at befri verden for dæmoniske gengangere fra Det Vilde Vesten.

Marvel’s The Punisher

Premiere 17. november 2017
Krigsveteranen Frank Castle levede et roligt liv indtil hans familie blev brutal myrdet, hvilket gjorde ham ekstremt hævngerrig og koldblodig. I sin jagt på gerningsmændene opdager han dog en større konspiration i den kriminelle undergrund, som er mere uretfærdig end henrettelsen af hans egen familie.

The Forest

Premiere 24. november 2017
Den unge kvinde, Sara, får en dag et opkald om, at hendes tvillingesøster er forsvundet i en skov i Japan. Sara tager straks til Japan for at finde hende. Hun finder en guide til at tage med hende i skoven, men hun overtræder alle varsler om ikke at gå udenfor stierne… Læs vores anmeldelse af The Forest >

Glitch – Sæson 2

Premiere 28. november 2017
En politibetjent og en læge står over for et følelsesladet mysterium, da seks lokale indbyggere uforklarligt vender tilbage fra de døde.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.