The Entity skal genindspilles, og det er gysermesteren James Wan, der skal producere gyserfilmen. Læs mere om dette nedenfor.

James Wan skal producere en genindspilning af gyserfilmen The Entity fra 1982 med den danske titel Den usynlige forfølger. Chad og Carey Hayes (The Conjuring) skriver manuskriptet.

The Entity handler om den enlige mor, Carla Moran, der bliver misbrugt fysisk og seksuelt af en dæmon.

I den originale film spillede Barbara Hershey den barske hovedrolle, mens Ron Silver spillede lægen, der ikke tror på hendes historier. Det bliver rigtig spændende at se, hvem der får rollerne i den nye version.

Vi ved endnu ikke, hvem der skal instruere filmen, eller hvornår den udkommer. Men vi holder selvfølgelig øje med udviklingen.

Opdatering efteråret 2020: Pt. er projektet gået i stå, efter Disney har købt Fox Studios. Men manuskriptforfatterne Chad og Carey W. Hayes, der også har skrevet Nattens dæmoner, har skrevet et manuskript, og de tror stadig på projektet.

Se traileren til den originale film nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg