John C. Reilly og Selma Hayek (som den skæggede dame) medvirker bl.a., og filmen har premiere i USA d. 23. oktober. I Danmark må vi dog vente til den 12. februar 2010.

Plottet:

14-årige Darren er som de fleste andre drenge i nabolaget. Han hænger ud med sin bedste ven, får udmærkede karakterer i skolen og undgår for det meste ballade. Men da han og vennen møder det omrejsende markedsshow Cirque Du Freak, begynder tingene at ændre sig for Darren. For vampyren Larten Crepsley forvandler ham til noget mildest talt blodtørstigt.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.