Hvilke nye gyserfilm kommer der på Netflix i februar 2022? Se her en liste over de gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i løbet af februar 2022.

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i februar 2022 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Netflix’ egne titler har altid premiere kl. 9 dansk tid, mens titler de køber fra andre ofte har premiere tidligere.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne fra Netflix, og titlerne kan også blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Raising Dion: Sæson 2 (2022)

Premiere den 1. februar 2022

Nicole fortsætter opdragelsen af sin søn, der har meget at lære om sine superkræfter. Efterhånden som Dion bliver stærkere, lurer ukendte farer måske allerede.

Cold Pursuit (2019)

Premiere den 1. februar 2022

Da hans søn dør på mystisk vis, ændrer det en fars ellers rolige tilværelse, og han går i kødet på et lokalt narkokartel og tager på en hævngerrig drabsmission.

Inheritance (2020)

Premiere den 1. februar 2022

Da patriarken i en magtfuld familie går bort, betror han sin datter med en hemmelighed, der ønsker at komme frem i lyset.

Læs vores engelske anmeldelse af INHERITANCE >

The Silencing (2020)

Premiere den 1. februar 2022

En jæger bliver involveret i en livsfarlig omgang katten efter musen, da han forsøger at finde en morder, som muligvis har kidnappet hans datter for nogle år siden.

Læs vores engelske anmeldelse af THE SILENCING>

Mørkt begær / Dark Desire: Sæson 2 (2022)

Premiere den 2. februar 2022

Alma forsøger at få styr på sit liv, da en genforening med Darío genopliver deres gamle affære og bringer hans mere dystre side frem i ham.

Læs vores engelske DARK DESIRE s2 anmeldelse >

The Tinder Swindler (2022)

Premiere den 2. februar 2022

Han udgav sig for at være jetsetter og diamantmogul, da han efterstræbte kvinder på nettet og snød dem for millioner af dollars. Nu søger nogle af ofrene hævn.

Læs vores engelske THE TINDLER SWINDLER anmeldelse >

Spontaneous (2020)

Premiere den 8. februar 2022

Da deres skolekammerater på uforklarlig vis eksploderer, beslutter to high school-elever sig for at leve livet fuldt ud og finde kærligheden, mens de gør det.

Privilegiet / The Privilege (2022)

Premiere den 9. februar 2022

En rig teenager og hans venner, der går på den samme profilerede privatskole, afslører en konspiration, da de er i færd med at undersøge en række overnaturlige hændelser.

Læs vores PRIVILEGIET anmeldelse >

Catching Killers: Sæson 2 (2022)

Premiere den 9. februar 2022

Betjentene, der fangede BTK-morderen og andre berygtede brutale mordere, fortæller om problemerne og de modige handlinger bag deres efterforskning.

Læs vores engelske anmeldelse >

Toy Boy: Sæson 2 (2022)

Premiere den 11. februar 2022

Samtidig med at Hugo efterforsker bombeangrebet, må han og hans venner håndtere nye modstandere og udfordringer på jobbet.

Texas Chainsaw Massacre (2022)

Premiere den 18. februar 2022 

I denne efterfølger prøver en flok influencere at give nyt liv til en spøgelsesby i Texas. De møder Leatherface, en berygtet morder, som bærer en maske af menneskehud.

Læs vores TEXAS CHAINSAW MASSACRE 2022 anmeldelse >

One of Us Is Lying: Sæson 1 (2021)

Premiere den 18. februar 2022 

En eftersidning bringer fem desperate high school-elever sammen, men et mord – og nogle hemmeligheder – forener dem, da et mordmysterium udfolder sig.

Dræb mig ikke / Don’t Kill Me (2021)

Premiere den 21. februar 2022 

Efter at have været død af en overdosis sammen med sin kæreste vågner Mirta op igen og opdager, at hun er en del af en voldelig verden, hun ikke vidste, eksisterede.

Læs vores DRÆB MIG IKKE anmeldelse >

The Lodge (2019)

Premiere den 21. februar 2022 

En kvinde, der er plaget af sin fortid, er sneet inde med sin forlovedes to børn i en fjerntliggende hytte og får mistanke om, at hun er fanget i en frygtelig fælde.

Læs vores engelske anmeldelse af THE LODGE >

Hvileløs / Restless (2022)

Premiere den 25. februar 2022 

En korrupt betjent går til ekstremer for at dække over en ulykke, og derefter løber hans liv helt af sporet, da han begynder at få trusler fra en mystisk vidne.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg