Horroraften med de bedste horror spillemaskiner online

Sponsoreret indlæg. 

Mens de fleste nok primært skruer op for gyserfilmene i oktober måned og ved Halloween, så er der mange af os, der elsker at få et godt gys hele året. Ifølge visse forskere, er begejstringen for horror-genren faktisk noget der ligger i vores DNA, og som vi har trænet gennem tusindvis af år – og mange af de mest glade og nysgerrige mennesker er helt vilde med horrorfilm.

Du behøver ikke at skulle vente et år hver gang, du har lyst til lidt uhygge, men kan snildt få planlagt din egen aften med gys og gru ved hjælp af de mange spillemaskiner på nettet med horrortema. Hvis du mangler lidt inspiration til at lave en spil- og filmaften hjemme i din egen stue, så har vi samlet nogle tips og tricks her.

Find en horrorfilm

Først og fremmest, skal du naturligvis finde en god film som du kan starte eller slutte aftenen med. Der er heldigvis ikke mangel på horrorfilm, og du kan sagtens køre et tema (f.eks. exorcisme, jump scares, hjemsøgte huse, spøgelser, splatter, osv.). Der findes masser af lister over de bedste og værste horrorfilm, som du hurtigt kan bladre igennem og dermed spare tid.

Hvis du vil dedikere en hel weekend til gyserfilm, kan du også starte med nogle af de ældre klassikere og så bevæge dig mod film fra nyere tid. Derudover kan du også f.eks. overveje, om temaet skal strække sig ud til andre ting. F.eks. er der mange spil der tager inspiration fra horrorfilm og omvendt, så du kan få den fulde oplevelse, hvis du f.eks. kombinerer et spil med Temple Tumble sammen med en passende film om netop templer og mystiske ritualer.

Køb uhyggelige snacks

Ingen horroraften eller -weekend er fuldendt uden masser af snacks og mad til at holde energien oppe. Køb rigeligt ind, så der er flere ting at vælge i mellem, især hvis du også gerne vil invitere folk over. Når først I sidder midt i en film eller et spil ”Book of Dead”, så kan det være svært at løsrive sig og gå ud for at finde mad eller snacks i det lokale supermarked.

Så sørg for at være forberedt, og få gerne temaet med i de snacks, du vælger. Måske kan du lave uhyggelige figurer og former ud af f.eks. kage, småkager, eller slik. Du kan også bruge madfarve i den mad, du laver, så det ser farligt ud.

Få styr på underholdningen

At se film kan hurtigt blive kedeligt, men så er der heldigvis mange andre ting, man kan lave. Hvis du har gæster, kan I konkurrere om at lave gyserhistorier, ligesom når man sov sammen med sine bedste venner i de små klasser.

I kan også tage ud på uhyggelige steder i byen i løbet af dagen – ruiner, gamle huse og museer, for at få den helt rette stemning når I skal tilbage igen til film og spil. Så er det f.eks. perfekt at slutte en tur på museet af med et spil Mystery Museum for at komme i den rette stemning til en gyserfilm med samme tema.

Merchandise fuldender looket

Hvis du ikke kan få nok af horror, så kan du også overveje at investere i lidt merch, der kan gøre oplevelsen fuldendt. Der findes masser af dekorationer rundt omkring, men hvis du hellere vil holde det lidt lavpraktisk, kan du nemt finde fan t-shirts og lignende fra dine yndlingsfilm og -spil.

Du kan tjekke Heaven of Horrors udvalg af merchandise ud og se om der er noget, der falder i din smag – og du kan endda også designe dine egne ting!