‘Jonah Hex’ havde premiere i de amerikanske biografer i weekenden, hvor den har skuffet gevaldigt – både med hensyn til billetsalg og anmeldelser. Så det er ikke helt overraskende, at Sandrew Metronome nu har valgt at tage filmen af plakaten.

‘Jonah Hex’ var sat til at få premiere i Danmark den 19. august, men nu må interesserede Megan Fox-fans i stedet vente til den kommer på DVD.

Jonah Hex er en veteran fra den amerikanske borgerkrig, der lever som dusørjæger og revolvermand. Han har et meget vansiret ansigt og en utiltalende karakter, men er ofte et bedre menneske end dem, han støder på. Jonah går på jagt efter en voodoo præst, som er ude på at befri Syden med en hær af u-døde.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg