Den kitsch gyserdiva af nyere tid, Jennifer Tilly, er atter ude med an gyserfilm, som får premiere på DVD i USA 23. februar 2010.

Opdatering:
Filmen havde allerede dansk DVD premiere den 6. oktober 2009.

***
Filmen følger en gruppe teenagedrenge, der er ude på at give deres kærester et godt gys på skoleafslutningsaftenen, som foregår på selve Halloween-aften. De tager til et forladt hus på en afsides frugtplantage, hvor de afdækker sandheden om en sand vandrehistorie.

I filmen medvirker Jennifer Tilly (Bride of Chucky, Seed of Chucky), Judd Nelson (The Breakfast Club), Jennifer Freeman (You Got Served) og Jonathan Breck (Jeepers Creepers). Den er skrevet af Bryce Olson, som er ret ny i faget.

Hvis man kigger på IMDb ratings, så er filmen nok ikke lige det store vidunder, men hvis man er til Jennifer Tilly, er den nok et kig værd.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg