:: Anmeldelse ::

Når man skriver et kendt navn som John Landis (En amerikansk varulv i London) på coveret, så forpligter det altså lidt. Det viser sig, at han “bare” er executive producer, men ja ja – det lyder jo godt, når man skal have folk til at lange filmen over skranken. Derudover prøver man at sælge filmen som en horrorfilm – desværre er dette en noget træg én af slagsen. Bevares, vi ser da et par hoveder blive hugget af osv., men det meste af filmen er mere karakter-drevet. Det er der, som sådan ikke noget galt med, men lige i dette tilfælde dræner det filmens tempo fuldstændig.

Instruktøren Jack Perez har lavet en del film før denne – den mest kendte er måske ‘Wild Things 2’ – og han er nu i gang med den kommende horrorfilm ‘I Scream You Scream’, som lyder ret interessant.

Hovedpersonen spilles af Kevin Corrigan – og han er altså fundet til rollen! Han er tilpas querky som den mentalt ustabile Ken, der blev groft mobbet i high school og derfor vil have hævn. Skuespillerne i birollerne; Moderen Karen Black (House of 1000 Corpses), hans mulige kæreste Lucy Davis (Shaun of the Dead) og datteren Ariel Gade (Aliens vs Predator 2, Dark Water) er også fantastiske – de passer rigtig godt ind i Kens univers af mærkelige folk, der elsker ham.

Så problemet er bestemt ikke selve skuespillet – det er simpelthen tempoet i filmen. I realiteten kunne dette være et drama med et komisk islæt, hvor mordene bare var nedtonet – det er lige før, det ville fungere bedre, for så ville den ikke skuffe en forkert målgruppe. Men er du i humør til en kulsort, skæv komedie med en noget dramatisk historie, bør den så absolut ikke skuffe i den henseende. En horrofilm er det dog ikke…

Fakta

DVD-premiere: 09-07-2013
Genre: Horror, Thriller, Komedie
Instruktør: Jack Perez
Medvirkende: Kevin Corrigan, Barry Bostwick, Karen Black, Leo Fitzpatrick, Ariel Gade, Eric Price, Lucy Davis m.fl.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.