:: Anmeldelse ::

Når man skriver et kendt navn som John Landis (En amerikansk varulv i London) på coveret, så forpligter det altså lidt. Det viser sig, at han “bare” er executive producer, men ja ja – det lyder jo godt, når man skal have folk til at lange filmen over skranken. Derudover prøver man at sælge filmen som en horrorfilm – desværre er dette en noget træg én af slagsen. Bevares, vi ser da et par hoveder blive hugget af osv., men det meste af filmen er mere karakter-drevet. Det er der, som sådan ikke noget galt med, men lige i dette tilfælde dræner det filmens tempo fuldstændig.

Instruktøren Jack Perez har lavet en del film før denne – den mest kendte er måske ‘Wild Things 2’ – og han er nu i gang med den kommende horrorfilm ‘I Scream You Scream’, som lyder ret interessant.

Hovedpersonen spilles af Kevin Corrigan – og han er altså fundet til rollen! Han er tilpas querky som den mentalt ustabile Ken, der blev groft mobbet i high school og derfor vil have hævn. Skuespillerne i birollerne; Moderen Karen Black (House of 1000 Corpses), hans mulige kæreste Lucy Davis (Shaun of the Dead) og datteren Ariel Gade (Aliens vs Predator 2, Dark Water) er også fantastiske – de passer rigtig godt ind i Kens univers af mærkelige folk, der elsker ham.

Så problemet er bestemt ikke selve skuespillet – det er simpelthen tempoet i filmen. I realiteten kunne dette være et drama med et komisk islæt, hvor mordene bare var nedtonet – det er lige før, det ville fungere bedre, for så ville den ikke skuffe en forkert målgruppe. Men er du i humør til en kulsort, skæv komedie med en noget dramatisk historie, bør den så absolut ikke skuffe i den henseende. En horrofilm er det dog ikke…

Fakta

DVD-premiere: 09-07-2013
Genre: Horror, Thriller, Komedie
Instruktør: Jack Perez
Medvirkende: Kevin Corrigan, Barry Bostwick, Karen Black, Leo Fitzpatrick, Ariel Gade, Eric Price, Lucy Davis m.fl.