They Wait er en god klassisk horrorfilm, der ikke har det store budget bag sig, men til gengæld en udmærket historie og et godt, solidt forløb.

Med lidt kendskab til genren er der god chance for, at du har gættet plottet til They Wait lidt for tidligt, men det afholder dig ikke fra at hoppe i sædet, når chok-effekterne benyttes.

Det er ikke det fantastiske skuespil, der trækker filmen op, men det er heller ikke dårligt. Især den lille dreng klarer det faktisk ovenud godt, som det ofte er tilfældet med børn i horror-genren. Nok netop af denne grund er det også meget populært og effektivt med børn i centrum af horror-historier.

Det kan bestemt anbefales at se denne film, hvis du bare skal have en hyggelig aften med en underholdende horrorfilm, men den leverer ikke noget nyt til genren og vil nok heller være blandt favoritterne.

Den har nogle få øjeblikke, hvor farten sænkes farligt meget, men så vender den tilbage til historien og uhyggen og får fat i sit publikum på ny. Det kræver alligevel også sin film, så den ros skal med.

:: Heaven of Trivia ::

Filmen er baseret på virkelige hændelser.

Fakta

DVD-premiere: 03-03-2009
Genre: Gyser / Horror / Thriller
Instr.: Ernie Barbarash
Medv.: Jaime King, Terry Chen, Michael Biehn, m.fl.
Land: Canada, 2007

Resumé
Den unge Sarah rejser tilbage til USA fra Kina med sin mand og sin lille søn, for at deltage i en begravelse. Kort efter ankomsten begynder sønnen at opføre sig mærkeligt og hævder, at han kan se afdøde mennesker. Med gru konstaterer Sarah, at han er blevet besat af onde kræfter.