Så faldt endnu en af de film, vi følger på heavenofhorror.dk. Denne gang gik det ud over ‘Dream House’.

‘Dream House’ skulle have haft premiere den 8. december 2011, men den er nu uden premieredato på kino.dk.

Det er ikke sikkert, at den er droppet helt, da de i det mindste ikke har skrevet “Filmen er ikke planlagt til premiere i biografer tilknyttet kino.dk”. Men chancen for at den kommer på igen, er nok meget lille…

I ‘Dream House’ spiller Daniel Craig og Rachel Weisz et par, der flytter ind i et hus, for senere at opdage at deres ellers så idylliske hjem har været gerningsstedet for en forbrydelse.

Den har slet ikke tjent sig selv ind i USA, så det er muligt, at Nordisk Film bare har valgt ikke at satse på den.

Vi følger filmens skæbne…

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg