Blockbuster.dk har taget gyserfilm til sig i stor stil, og vi kunne ikke være mere tilfredse!

I et dansk biografmarked hvor den ene gyserfilm efter den anden bliver fjernet fra biografernes premiereoversigt, bliver vi stadig mere afhængige af DVD udgivelser. Og det selvom mediet i dén grad er et døende marked.

Til vores nærmest barnlige glæde har vi dog mange gange oplevet, at der er en ny “partner-in-crime” for os gyserfans: Blockbuster.dk

Den observante Heaven of Horror læser har nok allerede bemærket, at vi – efterhånden meget ofte – kan sige: “Du kan allerede nu se filmen via Blockbuster.dk“.
Det sker helt automatisk, når vi anmelder en kommende DVD udgivelse, som allerede er blevet udgivet på streaming-mediet.

blockbuster-program

Der er simpelthen kommet en ekstra gyser-pusher, der giver os filmene, før de udkommer som hard copy. Men hvad der næsten er endnu vigtigere; De har også film i deres sortiment som pt. slet ikke har nogen DVD premieredato.

Så det er ikke bare VOD forpremierer, vi nyder godt af, men også et langt større udvalg af gyserfilm.

Derudover har Blockbuster.dk også allerede taget vores frygtelige genre til sig ved f.eks. at være sponsor på Blodig Weekend filmfestivalen. Selve festivalen  løb af staben i slutningen af oktober 2015. Blockbuster samarbejdet med Blodig Weekend betød at det kom en række forpremierer på gyserfilm i samme periode.

Dét er da noget, der er til at tage at føle på, så vi gør glædeligt stadig mere brug af deres udvalg.

Ud med det gamle og ind med det nye: Streaming!

Vi kommer ikke uden om, at DVD udgivelserne bliver færre og færre med tiden. Dette er selvfølgelig trist, hvis man foretrækker det fysiske medie, hvor kvaliteten trods alt er højere. Især da den ikke er afhængig af din internet-udbyders stabilitet. Noget som hverken Blockbuster, Netflix eller HBO kan afhjælpe.

Men det er jo altid økonomien, der styrer et marked. Og det er unægteligt billigere at udgive film via streaming, da det ikke kræver et lager af film, som man måske ikke engang får solgt.

Så om man vil det eller ej, er streaming fremtidens metode på filmmarkedet. Vi har derfor valgt at tage de positive briller på, og nyder muligheden for at se en masse gyserfilm. Ikke mindst dem, der nok ikke var udkommet som fysisk medie af økonomiske årsager.

Blockbuster nævner selv, at de har over 450 gyserfilm på lager i deres streaming service. Se deres udvalg lige nu ved at klikke på billedet nedenfor.

gyserfilm på blockbuster.dk

Foretrækker du streaming eller fysiske medier?

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.

    Vis alle indlæg