Det er noget af en sløj omgang film, der bliver vist i TV denne fredag den 13. Men vi har samlet dem her, hvis du mangler et gys til i aften.

Hjælp det spøger (The Frighteners)
23:55 – 02:05 på TV3+

Mistet opkald (One Missed Call)
02:05 – 03:35 på TV3+

Sleepy Hollow
00.10 – 02.20 på TV4 Sverige

Derudover er der jo CPH PIX filmfestivalen i København, og de viser også nogle interessante film i aften:

Livid – GLORIA Kl. 20:15

En ung hjemmehjælper med lange fingre låser sig en nat ind i et hus, der viser sig at skjule helt andre hemmeligheder, end dem hun forventede. En gotisk gyser af den gamle skole, der starter som et eventyr og slutter som et delirisk mareridt. Af instruktørerne bag ‘Inside’.

Instr.: Julien Maury, Alexandre Bustillo | Frankrig 2011 | 88 min.

Killer Joe – GLORIA Kl. 23:59

Mød Texas’ mest dysfunktionelle redneckfamilie siden ‘Motorsavsmassakren’. Instruktøren William Friedkin vender tilbage til rødderne fra ‘Eksorcisten’ og ‘The French Connection’, med en næsvis grindhouse-perle om den nok mest kyniske lejemorder i filmhistorien. ‘Killer Joe’ er den film, Tarantino ville ønske, han havde lavet.

Instr.: William Friedkin | USA 2011 | 103 min.

The Preening Swan – GLORIA Kl. 22:0

Retro-horror af bedste skuffe. Det er halloween, og en danseglad 60’er-pige med boppet hår besøger sit store high school-crush. Men timingen er dårlig. Barbara finder et stykke afrevet hår i køkkenet, og man får sine bange anelser.

Instr.: Thomy Kessler | Tyskland, USA 2011 | 107 min.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg