Final Destination er en populær filmserie bestående af 5 gyserfilm produceret fra 2000 til 2011. Nu kommer der et reboot!

Det er horror-manuskriptforfatterne Marcus Dunstan og Patrick Melton, der skal skrive den nye Final Destination-film. De har også skrevet Saw 4-7, Piranha 3DD og den kommende gyserfilm Scary Stories to Tell in the Dark.

Final Destination handler om en gruppe unge mennesker, der snyder døden, efter én af dem får en forudanelse. Men man kan ikke snyde døden, så han kommer efter dem én efter én.

Filmserien er kendt for at byde på de mest opfindsomme dødsscener, og den har altid været et hit hos gyserfans – i hvert fald i forhold til salg af billetter.

Anmeldere har været knap så begejstrede, da de fleste af filmene har budt på tåkrummende dialog og et dårligt plot.

Vi synes, at den første og sidste film i rækken blev bundet smukt sammen, og de fik en god afslutning. Men der er en helt ny generation, der ikke har oplevet Final Destination i biografen, så det er oplagt at køre en ny omgang.

Forhåbentlig får de lagt en plan for en række af film på forhånd, så de er mere jævne i deres udførelse, end vi oplevede med især den 3. og 4. film.

Der er endnu ingen premieredato.

Se en af de mere imponerende dødsscener fra Final Destination 5 nedenfor, hvor en bro kollapser.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg