Final Destination er en populær filmserie bestående af 5 gyserfilm produceret fra 2000 til 2011. Nu kommer der et reboot!

Det er horror-manuskriptforfatterne Marcus Dunstan og Patrick Melton, der skal skrive den nye Final Destination-film. De har også skrevet Saw 4-7, Piranha 3DD og den kommende gyserfilm Scary Stories to Tell in the Dark.

Final Destination handler om en gruppe unge mennesker, der snyder døden, efter én af dem får en forudanelse. Men man kan ikke snyde døden, så han kommer efter dem én efter én.

Filmserien er kendt for at byde på de mest opfindsomme dødsscener, og den har altid været et hit hos gyserfans – i hvert fald i forhold til salg af billetter.

Anmeldere har været knap så begejstrede, da de fleste af filmene har budt på tåkrummende dialog og et dårligt plot.

Vi synes, at den første og sidste film i rækken blev bundet smukt sammen, og de fik en god afslutning. Men der er en helt ny generation, der ikke har oplevet Final Destination i biografen, så det er oplagt at køre en ny omgang.

Forhåbentlig får de lagt en plan for en række af film på forhånd, så de er mere jævne i deres udførelse, end vi oplevede med især den 3. og 4. film.

Der er endnu ingen premieredato.

Se en af de mere imponerende dødsscener fra Final Destination 5 nedenfor, hvor en bro kollapser.