Vi har to fredag den 13. i 2017 – det er fredag den 13. januar 2017 og fredag den 13. oktober 2017. Hvert år viser et lille udvalg af tv kanaler nogle enkelte gyserfilm i tv, når datoen siger fredag den 13.

Læs her hvilke film du kan se fredag den 13. januar 2017 – vi kan godt afsløre, at det er et ekstremt begrænset udvalg i år.

Kl. 21.00: Prometheus (3+)
Kl. 23.40: Alien vs. Predator: Requiem (3+)
Kl. 23.40: Burying the Ex (Viasat Film/YouSee – gratis for YouSee kunder efter nedbrud)
Kl. 00.35: Compliance
Kl. 01.25: 28 uger senere (3+)

Se evt. aktuelle film eller de bedste film, vi har anmeldt for inspiration til andre gyserfilm.

Hvilke film skal du se?

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg