Du kan vinde 2 fribilletter til Painless, som går i et mindre antal biografer på Sjælland. Skriv blot, hvorfor DU skal vinde billetterne i kommentarfeltet nedenfor. Vi trækker lod blandt alle svar mandag kl. 12.

Konkurrencen er flyttet fra Facebook, men dem der allerede har svaret derinde, er selvfølgelig stadig med i konkurrencen (se svar på Facebook).

OPDATERET MANDAG 12/8 KL. 12!

Vinderen af konkurrencen blev:
Nadja Louise Vesterberg Nielsen

Tillykke 🙂

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.