Instruktøren af ‘Ju-on’ samt ‘The Grudge’, Takashi Shimizu, er tilbage med en gyserfilm i de amerikanske biografer, når ‘7500’ endelig får amerikansk premiere til efteråret. Traileren kom allerede ud i januar 2012, men filmen har af ukendte årsager ligget på hylden, og får altså nu premiere i USA i oktober 2013. Vi tvivler på, at vi får lov at se den i de danske biografer, men vi skal nok holde øje.

Det er ganske kendte skuespillere, der er med på rollelisten: Ryan Kwanten (True Blood), Amy Smart (The Butterfly Effect), Leslie Bibb (Trick ‘r Treat , The Midnight Meat Train), Johnathon Schaech (Quarantine), Jamie Chung (Sorority Row), Nicky Whelan (Paranormal Movie), Christian Serratos (Twilight-filmene), Scout Taylor-Compton (Halloween I & II), Jerry Ferrara (Entourage) m.fl.

Ægteparret Brad og Pia går ombord Vista Pacific Flight 7500 med deres to venner, da de skal en tur til Japan. Men det bliver ikke en helt almindelig flytur, for der er overnaturlige kræfter ombord på flyet.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg