Så er der kommet en trailer til Science Fiction thrilleren ‘Last Days on Mars’.

En gruppe astronauter bukker én for én under for en mystisk og skræmmende tilstedeværelse.

Filmen er instrueret af Ruairi Robinson og har bl.a. Liev Schreiber, Elias Koteas, Romola Garai, Olivia Williams, Johnny Harris og Tom Cullen som medvirkende.

‘Last Days on Mars’ ser desværre ikke ser ud til at komme i de danske biografer alligevel, selvom den tidligere fik en premieredato, der hed 19. september 2013 af SF Film.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.