Der er nu endnu en True Blood opskriftsbog på vej til de hardcore True Blood fans – lige i tide til den amerikanske premiere på sæson 6.

Den 16. juni 2013 starter True Blood op med sæson 6 i USA, og for lige at smøre marketingmaskinen lidt ekstra, kommer der da også endnu en opskriftsbog på gaden den 1. juli 2013.

Den har titlen “True Blood Drinks and Bites” og leverer opskrifter på drinks og små-hapsere – især til Halloween og andre fester, hvor man samles og fejrer det makabre.

Der er 8-10 non-alkoholiske drikke, 15-18 drinks med alkohol og 15 opskrifter på fingermad.

Du kan bestille “True Blood Drinks and Bites” allerede nu hos Amazon UK >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg