Man kan kun starte med at rose det fantastiske skuespil i denne low-budget film. Det er altid svært med børneskuespillere, og selvom der er mange fantastisk gode præstationer i flere film, så er der desværre endnu flere, som ikke helt klarer cuttet. I denne film er samtlige børn dog fantastiske i deres roller, og især Ridge Canipe i rollen som Jimmy, leverer en meget troværdig præstation – han er dog også allerede en garvet skuespiller, der har over 10 roller bag sig før denne film.

Derudover er det Colleen Porch i rollen som moderen, der bliver dybt psykotisk, som virkelig stråler. Man glemmer alt om, at denne film er low-budget og endda også hvilken genre man ser, da hun alene personificerer horror. Glem historien og bare se på hende i tre sekunder, og man ved, at der foregår noget ekstremt og meget slemt. Da vi så filmen, kunne vi ikke lade være med at tænke på, at en big budget version af denne film snildt kunne have Angelina Jolie i hovedrollen, og så ville der straks være Oscar snak.

Historien er naturligvis meget dramatisk og skræmmende, men den går aldrig over og bliver splat eller plat, bare fordi den er lavet til horror-genren og ikke drama-genren som sådan. Den ER bare horror, fordi selve historien er uhyggelig, og selvom der er blod, så ser man på intet tidspunkt selve gerningen. Du høre lyde, ser slag og hug, men aldrig "the moment of impact" og det fungerer utroligt godt. Og så forstår den at fange den perfekte spilletid – den varer nemlig 1 time og 15 minutter og ikke som oplyst på coveret 1½ time. En version med større budget, mere persondybde og flere flotte scener af det øde område kunne sagtens gøre at 1½-2 timer kunne forsvares, men i denne omgang er det 75 minutter lige i øjet.

:: Heaven of Trivia ::

Manuskriptforfatteren af denne film, Lars Jacobson, er også med-instruktør på filmen, som er baseret på virkelige hændelser.

Fakta

(Originaltitel: Baby Blues)

På DVD: 22-09-2009
Genre: Thriller, drama
Instr.: Amardeep Kaleka (med-instruktør Lars Jacobson) 
Medv.: Colleen Porch, Ridge Canipe, Joel Bryant, Kali Majors, Holden Thomas Maynard, m.fl. 
Land: USA, 2008