Filmen foregår i 80’erne og handler om den universitetsstuderende, Samantha, som siger ja tak til et babysitter-job for familien Ulman. Det der skulle have været en helt almindelig aften i Samanthas liv udvikler sig dog til et sandt mareridt – under en solformørkelse står det hurtigt klart, at famlien Ulman ikke er dem, de giver sig ud for at være… de har faktisk slet ikke noget barn. 

Kult-skuespillerne Tom Noonan og Mary Woronov spiller ægteparret Ulman, mens den relativt ukendte Jocelin Donahue har hovedrollen som Samantha.

Nogle heldige så måske filmen i Husets Biograf den 27. september, men ellers udkommer den på DVD (region 1) den 2. februar 2010.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg