Den 25. oktober 2014 kan du opleve Danmarks største Monsterparade i Tivoli!

Har du hang til kuldegysninger, nakkehår der rejser sig og blodige zombier kan du fordel komme forbi Tivoli nu på lørdag og få dine lyster styret. Over 260 udklædte monstre og zombie freaks har meldt deres ankomst i Tivoli, hvor de bl.a. tager ture i den 100 år gamle hjemsøgte Rutschebane samt går parade i Haven.  Folkene bag Monster Night Out i Tivoli advarer folk med svage nerver om at komme for tæt på, men lover til gengæld nærkontakt med vampyrer og mumier til alle, der vil lufte deres indre vovehals i maven.

Det sker lørdag den 25. oktober kl. 18:00-22.15.

Monster Night Out er et koncept skabt af folkene bag den uhyre succesfulde event “Copenhagen Zombie Crawl”. Det hele begynder med parade afgang fra Tørstbar i København, hvorefter de bevæger sig gennem byens gader for at indtage Tivoli. De er en del af Copenhagen Zombie Crawl, som er et hastigt voksende socialt fællesskab. Den første Zombie Crawl blev afholdt i 2008 og antallet af udklædte deltagere er steget fra år til år.

Monster Night Out III Monster Night Out II

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.