Netflix bliver bare ved med at komme med deres eget fantastiske materiale – både hvad angår film og tv-serier. Nu kommer tidsloop filmen ARQ.

ARQ er skrevet og instrueret af Orphan Black forfatteren Tony Elliott, hvilket gør det til hans spillefilmsdebut. Robbie Amell (The Flash) og Rachael Taylor (The Loft, Jessica Jones) spiller hovedrollerne.

ARQ på NetflixEt par er fanget i et laboratorium og en tidsløkke, hvor de forsvarer sig mod maskerede fjender, mens de beskytter en ny energikilde, der kan redde menneskeheden.

Kan du forestille dig at opleve det mest skræmmende overhovedet, og så skulle gennemleve det gang på gang? ARQ bruger lidt samme tidslomme plot, som vi så Tom Cruise og Emily Blunt gå igennem i den særdeles underholdende Edge of Tomorrow.

ARQ har verdenspremiere ved Toronto Festival den 9. september, men den får premiere i hele verden på Netflix den 16. september 2016.

Se traileren nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg