Der er kommet en ny – og tredje – trailer til den kommende spøgelses-gyserfilm ‘The Conjuring’, som har premiere til efteråret.

Denne gang udnyttes det, at filmen er baseret på en sand begivenhed, så traileren er lavet lidt som en dokumentar.

I 1970’erne boede Perron-familien i deres New England hus, som viste sig at være en portal for gode og onde ånder. Filmen er baseret på en virkelig historie, og den instrueres af James Wan (Saw, Dead Silence, Death Sentence, Insidious).

‘The Conjuring’ er instrueret af James Wan og i den medvirker bl.a. Lili Taylor, Vera Farmiga, Patrick Wilson, Ron Livingston m.fl.

Den har dansk biografpremiere 12. september 2013.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg