Som ventet har Sony Pictures besluttet at droppe en dansk premiere på ‘Evil Dead’ i de danske biografer. Den skulle oprindeligt have haft premiere den 2. maj, men blev skubbet et par uger. Derefter fik vi at vide, at HVIS den fik premiere, ville det blive i juni.

Nu må vi vente til den får dvd premiere – og ellers er der rygter om en mulig visning til Blodig Weekend filmfestivalen i København, der dog først foregår 26.-29. september 2013.

Vi så for nylig ‘Evil Dead’ i London, og vi kan kun sige, at det er en vellykket remake, der har sit helt eget udtryk ift. originalen. Så vi forstår ikke, at filmen ikke får en chance på det store lærred.

DVD-datoer:

USA: 16. juli 2013 [BESTIL]
England: 12. august 2013 [BESTIL]
Sverige: 11. september 2013 [BESTIL]

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg