Efter massiv succes i de amerikanske biografer, får den ekstremt roste GET OUT nu chancen i de danske biografer!

Komikeren Jordan Peele har skrevet og instrueret den meget anderledes psykologiske gyserfilm Get Out. Filmen handler om en sort ung mand, der skal møde sin hvide kærestes familie. Og det går slet ikke, som han havde regnet med.De bærende roller spilles af Daniel Kaluuya, Allison Williams, Bradley Whitford og Catherine Keener.

I USA fik filmen premiere den 24. februar i år. Den røg direkte ind på en førsteplads over favoritten Lego Batman Movie.

Get Out - gyserfilmDet er Blumhouse Productions, der står bag Get Out, der kun kostede $4,5 millioner at producere. Allerede i åbningsweekenden tjente filmen dog over $33 millioner i USA alene.

Den har noget så sjældent som 99% på rottentomatoes.com (pt. kun 1 negativ anmeldelse), og det sker ikke så tit. Og da slet ikke for gyserfilm! Get Out er faktisk i skrivende stund årets bedst ratede film på Rotten Tomatoes.

Vi var så heldige at se Get Out i USA, mens vi var på ferie i Florida, og den rammer virkelig plet! Man både griner og gyser på alle de rigtige måder. Og så er det altså en af de film, der er virkelig gode at se i biografen med andre mennesker, da stemningen breder sig. Læs vores anmeldelse af GET OUT >

Glæd dig til den 30. marts 2017, hvor filmen får premiere i de danske biografer via UIP Danmark.

Se traileren til Get Out nedenfor.