Mr. Entity: The Moffitt Family Haunting er nyeste horror-franchise fra Blumhouse Productions, der har købt rettighederne til den skræmmende sande historie om en mor og datter, der blev hjemsøgt gennem seks år. Læs mere om dette her!

Mr. Entity bliver en titel, du nok skal vænne dig til at høre en del om i de kommende år.

Blumhouse Productions har meddelt, at de har købt rettighederne til Moffitt-familiens skræmmende livshistorie.  Moffitt-familien, der blandt andet består af mor og datter, Deborah og Jessica. De blev plaget i over seks år af den ondsindede tilstedeværelse, de kaldte “Mr. Entity”.

Historien om Moffitt-familien gik viralt, efter Jessica offentliggjorde en artikel i 2022, der beskrev deres hjemsøgelser af “Mr. Entity”. De blev terroriseret af den overnaturlige ånd fra slutningen af 1980’erne til begyndelsen af 1990’erne. De formåede at holde sagerne skjult for alle – undtagen paranormale eksperter.

De kendte paranormale efterforskere Ed og Lorraine Warren, der blev gjort berømte af The Conjuring-filmfranchisen, var blandt dem, der forsøgte at hjælpe Moffitt-familien.

Moffitt familiens seng – Foto: Debbie Jessica Moffitt

Moffitt familiens seng – Foto: Debbie Jessica Moffitt

Mr. Entity bliver både til film og tv

Moffitt-historien vil blive udviklet til både tv og film af Blumhouse. Planen er at lave to serier – en serie uden manuskript og en med manuskript. Og her kan vi nok forvente, at serien “uden manuskript” bliver en form for dokumentar, mens den “med manuskript” bliver fiktion baseret på deres oplevelser.

Rettighederne til Jessicas kommende bog-manuskript, “Mr. Entity: The Moffitt Family Haunting,” er også blevet sikret af Blumhouse. Der er meldt ud, at en film også er på tegnebrættet, men hvornår den udkommer – i forhold til de to serier – er endnu ikke defineret nærmere.

Bogen, der er baseret på familiens arkiv og førstehåndsberetninger fra Deborah, giver et dybere indblik i hjemsøgelserne og familiens historie. Den går tilbage til Jessicas oldefars bånd til mafiaen og hendes bedstefars mørke hensigter mod hendes bedstemor, Lee Moffitt.

“Blumhouse er kendt for deres historiefortælling i det paranormale gyser-univers, og vi kunne ikke bede om bedre partnere til at fortælle vores families historie,” sagde Jessica i en fælles erklæring med sin mor, Deborah.

“Vi er glade for, at dette første projekt, serien uden manuskript med Blumhouse Television og Good Caper, vil give os mulighed for at dele førstehåndsberetninger om de foruroligende begivenheder, der ændrede vores liv.”

Det vides i skrivende stund ikke, hvornår produktionen starter, men vi skal nok holde dig opdateret, når der er nyt om projektet.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg