I januar kommer der en række nye film og serier på den danske Netflix, og en del af dem er gyser-relateret. Se hvilke film og serier inden for horror, thriller og sci-fi, der kommer på Netflix i januar 2017 nedenfor.

Listen bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Green Inferno

Premiere 1. januar 2017
En flok studerende aktivister flyver ud til Amazon for at redde en døende stamme. Men da deres fly styrter ned, viser det sig, at stammen er mere interesseret i at få dem til middag.
Medvirkende: Ariel Levy, Lorenza Izzo, Sky Ferreira m.fl.

Tales of Halloween

Premiere 1. januar 2017
10 historier bliver flettet sammen via deres fælles tema: En Halloween aften i en amerikansk forstad, hvor spøgelser, rumvæsner, øksemorderer mv. dukker op for at skræmme beboerne.
Medvirkende: Pat Healy, Barry Bostwick, Noah Segan, Booboo Stewart, Greg Grunberg, Clare Kramer, Alex Essoe, Lin Shaye m.fl.

Sweeney Todd

Premiere 1. januar 2017
Bar­be­ren Benja­min Bar­ker svær­ger hævn ef­ter at være ble­vet uret­fær­digt fængs­let i 15 år. Ikke kun for den grum­me straf, men også for de for­fær­de­li­ge kon­se­kven­ser, som det fik for hans hu­stru og dat­ter. Un­der dæk­ke som Swe­e­ney Todd ven­der Bar­ker nu til­ba­ge til sin bar­bers­hop i Fle­et Stre­et. Bar­bers­hop­pen lig­ger på før­ste sal, lige oven­på Mrs. Lo­vetts tær­tes­hop. For at få hævn skal han have kun­der i bu­tik­ken, og det før­ste of­fer for Swe­e­ney Tod­ds skar­pe bar­ber­k­niv bli­ver by­ens bed­ste bar­ber, ita­li­e­ne­ren Pi­rel­li. Swe­e­ney og Mrs. Lo­vett bli­ver eni­ge om, at li­get skal ryd­des væk, og hvil­ken bed­re måde at gøre det på, end at bru­ge det som fyld­stof i Mrs. Lo­vetts tær­ter. Med ét bli­ver Mrs. Lo­vetts tær­ter hele by­ens sam­ta­le­em­ne. Al­drig har de smagt så godt, og al­drig har hun solgt så man­ge. Og der er ikke man­gel på for­sy­nin­ger, for Swe­e­ney Todd har også gang i sin for­ret­ning.
Medvirkende: Johnny Depp, Sacha Baron Cohen, Helena Bonham Carter, Alan Rickman m.fl.
The Vampire Diaries – Sæson 6

Premiere 1. januar 2017
Efter femte sæsons hårrejsende finale, hvor seriens karakterer blev sendt i tovene, fortæller sjette sæson historien om, hvordan de finder sammen igen, mens de udforsker deres indre dualitet af godt imod ondt.
Medvirkende: Nina Dobrev, Paul Wesley, Ian Somerhalder m.fl.

iZombie – Sæson 2

Premiere 6. januar 2017
En lægestuderende, som forvandles til en zombie, forsøger at bevare sin menneskelighed ved at spise hjerner og opdager en evne til at opklare forbrydelser.
Medvirkende: Rose McIver, Malcolm Goodwin, Rahul Kohli m.fl.

Under the Shadow

Premiere 7.januar 2017
Teheran, 1988: Mens Iran-Irak-krigen buldrer på sit ottende år, bliver en mor og datter langsomt nedbrudt af bomberne, der rammer byen, kombineret med landets blodige revolution. Men oven i dette må de også kæmpe for at holde sammen midt i rædslerne, mens en mystisk ondskab er kommet indenfor i deres lejlighed.

The Watcher

Premiere 10. januar 2017
Et ungt par køber deres drømmebolig blot for at opdage, at det har en dyster fortid – og at nogen holder skarpt øje med dem.

Clinical

Premiere 13. januar 2017
En psykiater plages af tilbageblik fra et forfærdeligt overfald, mens hun behandler en ny patient, som er blevet frygteligt vansiret i en ulykke.
Medvirkende: Vinessa Shaw, William Atherton, Aaron Stanford m.fl.

ReZort

Premiere 16. januar 2017
Jurassic World møder The Walking Dead i The Rezort, der handler om et zombie safari-eventyr, hvor gæsterne beskyttes 24/7. Lige indtil sikkerhedssystemet bliver hacket, og tusindvis af zombier slippes løs
Medvirkende: Dougray Scott, Jessica De Gouw, Martin McCann, Elen Rhys, Claire Goose, Jassa Ahluwalia m.fl.

Sharknado: The 4th Awakens

Premiere 31. januar 2017
Fem år efter det første sharknado-angreb er dræberne tilbage. Denne gang er de i Las Vegas, og der er kun én mand, der kan stoppe dem.
Medvirkende: Ian Ziering, Tara Reid, Masiela Lusha m.fl.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg