En ny film har fået en masse buzz på diverse horrorsites, og lover en ny – og potentielt endda meget interessant – film, der beskrives som en “vampyr-horror-komedie”.

Filmen er britisk produceret, foregår i Rumænien og har primært rumænske skuespillere, men sproget er engelsk. Dette betyder også, at vi nok kan forvente en del interessante accenter, som til dels bruges som et humoristisk og kitch element.

Hovedpersonen Vlad [et oplagt navn i en vampyrfilm] undersøger et mildest talt mystisk dødsfald i sin bedstefars landsby. Det viser sig hurtigt, at eks-kommunisten Constantin Tirescu og hans kone, har haft en finger med i spillet, men da Vlad konfronterer dem, opdager han, at de rigeste jordejere i landsbyen, ikke bare dræner indbyggerne for deres jord, men også deres blod.

Selve titlen refererer til en gammel myte, som siger, at sjæle vil vende tilbage for at søge retfærdighed, hvis de har oplevet ugerninger – og så er disse sjæle naturligvis sultne efter blod.

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.