Teaseren viser faktisk kun, at vi uden tvivl skal se en del til hekse i denne sæson.

Derudover ved vi, at Jessica Tuck (som spiller Nan Flannigan) bliver en af de faste karakterer i næste sæson. Udover Jessica kommer der også nogle nye karakterer:

  • Luna, en super-sexet folkeskolelærer og shapeshifter, som introduceres ved en uformel sammenkomst med andre af hendes slags.
  • Daisy, et medlem af en Wiccan-gruppe.
  • Marnie, grundlæggeren af ovenfor nævnte Wiccan-gruppe.
  • Naomi, en voldsom kriger, der deltager i underjordiske burkampe mod penge.
  • Antonia, en karakter der muligvis bliver romantisk involvereret med Bill Compton.

‘True Blood’ sæson 4 starter i USA 12. juni 2011.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg