Sandrew Metronome har indtil videre sat den danske biografdato til at være 12. maj 2010. Den dato kan selvfølgelig nå at blive rykket mange gange og endda blive aflyst, som vi tidligere har set det for mange andre gysere herhjemme.

Freddy spilles denne gang af Jackie Earle Haley (Watchmen) og derudover er der en del unge stjerner med såsom Rooney Mara (Urban Legends: Bloody Mary), Kyle Gallner (Jennifer’s Body, The Haunting in Connecticut), Katie Cassidy (Black Christmas, Harper’s Island), Thomas Dekker (All About Evil, Terminator: The Sarah Connor Chronicles) og Kellan Lutz (Twilight-filmene samt Prom Night).

Besøg filmens officielle website: http://www.nightmareonelmstreet.com/

Se evt. traileren længere nede på siden.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg