Der har før været talt om en tredje 28 Days Later-film, men der har på det sidste været meget stille omkring det. Men nu er der kommet spændende nyheder på bordet ang. en 28 Weeks Later efterfølger!

Der har før været talt om en tredje ’28 Days Later’-film, men der har på det sidste været meget stille omkring det. Men nu er der kommet spændende nyheder på bordet!

DreadCentral har talt med Danny Boyle, som siger, at der er endnu en ’28 Days Later’-film i gang. Da de spurgte ham, om den så skal hedde ’28 Months Later’, svarede han, at det kunne den i teorien. Han sagde yderligere, at han gerne vil instruere den tredje film i serien.

Danny Boyle instruerede den første film, ’28 Days Later’, som efter vores mening var den bedste. Den handlede om en virus, der spredte sig i Storbritannien og skabte kaos, da zombierne begyndte at hærge landet.

Toeren ’28 Weeks Later’ blev instrueret af Juan Carlos Fresnadillo – den var der mere fart på, og derudover var der mere splat end i den første. Men for os vil det være et skridt opad, hvis Danny Boyle instruerer den næste.

Lige nu er han ude at promovere sin nyeste film ‘127 Hours’, som er en thriller om en bjergbestier, der bliver fanget på en isoleret klippeside i Utah.

Vi holder øje med nyt omkring ’28 Months Later’.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.