Der har før været talt om en tredje ’28 Days Later’-film, men der har på det sidste været meget stille omkring det. Men nu er der kommet spændende nyheder på bordet!
DreadCentral har talt med Danny Boyle, som siger, at der er endnu en ’28 Days Later’-film i gang. Da de spurgte ham, om den så skal hedde ’28 Months Later’, svarede han, at det kunne den i teorien. Han sagde yderligere, at han gerne vil instruere den tredje film i serien.
Danny Boyle instruerede den første film, ’28 Days Later’, som efter vores mening var den bedste. Den handlede om en virus, der spredte sig i Storbritannien og skabte kaos, da zombierne begyndte at hærge landet.Toeren ’28 Weeks Later’ blev instrueret af Juan Carlos Fresnadillo – den var der mere fart på, og derudover var der mere splat end i den første. Men for os vil det være et skridt opad, hvis Danny Boyle instruerer den næste. Lige nu er han ude at promovere sin nyeste film ‘127 Hours’, som er en thriller om en bjergbestier, der bliver fanget på en isoleret klippeside i Utah.Vi holder øje med nyt omkring ’28 Months Later’.