Hvis du ikke lige ved, hvad du skal se i aften, så har vi fundet de 10 bedste gyserfilm og thrillere på Netflix lige nu – måske du kan finde lidt inspiration!

Listen over de 10 bedste gyserfilm og thrillere på Netflix er i en uvilkårlig rækkefølge.

Diverse subgenrer og nicher er godt blandede. Hvad man ser som den bedste film afhænger jo meget af, hvad man lige er i humør til.

Listen er senest opdateret den 1. marts 2023.

Incantation – Anmeldelse | Netflix gyserfilm

Incantation

For seks år siden blev Li Ronan forbandet for at bryde et religiøst tabu. Nu er hun nødt til at beskytte sin datter mod konsekvenserne af sine handlinger.

Fear Street Del 1: 1994 – Netflix anmeldelse

Fear Street Del 1: 1994

I kølvandet på en række brutale mord kæmper en teenager og hendes venner mod en ond kraft, der har plaget deres berygtede by i århundreder. Velkommen til Shadyside.

The Perfection - anmeldelse - Netflix

The Perfection

I denne uforudsigelige horror-thriller vender et cellovidunderbarn tilbage for at mødes med sine tidligere lærere. Men de er betaget af en ny talentfuld elev.

Creep

Creep (2014)

En fotograf hyres til at optage en døende mands sidste testamente på video i en hytte langt ude i skoven. Men den døende har knapt så travlt med at dø, og snart begynder kattens iskolde leg med musen i denne semidokumentariske found footage-gyser, der bruger mediet lige så kreativt som gode gamle ’The Blair Witch Project’.

Wounds

Da en bartender fra New Orleans samler en mobil op, der er tabt i et slagsmål, begynder han at modtage ildevarslende beskeder – og snart rystes han i sin grundvold.

Wounds (2019) Netflix Gyserfilm
Gerald's Game

Gerald’s Game

Gerald’s Game handler om en kvinde, der under en sado-masochistisk sexudfoldelse bliver lænket til sengen med håndjern, da hendes mand pludselig dør. Hun befinder sig nu i en hæslig situation, der vækker minder om et barndomstraume.

Hush – gyserfilm på Netflix

Hush (2016)

I Hush bliver en døv kvinde overvåget og angrebet i sit afsidesliggende hjem af en psykopatisk morder. Instrueret af Mike Flanagan (Oculus, Gerald’s Game, Ouija: Origin of Evil)

The Ritual - Netflix

The Ritual

Fire venner fra college-tiden tager på tur i en skov for at komme væk fra det hele og genfinde hinanden. Men det der begynder som en hyggelig tur, udvikler sig til et regulært mareridt, da de tager en genvej og farer vild. Nogle af dem bliver såret, og de er nu strandet i en kæmpe skov. Mens de prøver at finde ud af skoven, støder de på en forladt hytte. Inde i hytten er der nogle gamle artefakter på væggen og knogler spredt ud over gulvet. De opdager meget snart, at der er noget, der forfølger dem, og det vil ikke lade dem forlade skoven.

The Old Ways – Netflix anmeldelse

The Old Ways

En journalist besøger sit fødested i Veracruz i forbindelse med en historie om stammekultur, men bliver kidnappet af lokale, som tror, hun er besat af en dæmon.

I lyst og død – Anmeldelse | Netflix | The Trip

I lyst og død / The Trip

Et par, der er ivrige efter at gøre en ende på deres ægteskab ved at myrde hinanden, tager til en afsides liggende hytte, hvor de snart møder en endnu større trussel.

Om forfatteren

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.