Hvis du ikke lige ved, hvad du skal se i aften, så har vi fundet de 10 bedste gyserfilm og thrillere på Netflix lige nu – måske du kan finde lidt inspiration!

Listen over de 10 bedste gyserfilm og thrillere på Netflix er i en uvilkårlig rækkefølge, og diverse subgenrer og nicher er godt blandede. Hvad man ser som den bedste film afhænger jo meget af, hvad man lige er i humør til.

Listen er opdateret den 16. oktober 2018.

10 Cloverfield Lane

Efter at være vågnet op fra en bilulykke, befinder en ung kvinde sig i en kælder hos en mand, der siger, at han reddede hendes liv fra et kemisk angreb, der har gjort området ubeboeligt. En del af Cloverfield-franchisen.

Læs vores anmeldelse af 10 Cloverfield Lane >

Annabelle 2: Skabelsen

Mange år efter deres datters død åbner en dukkemager og hans kone deres hjem for flere forældreløse børn, der snart begynder at frygte en af hans uhyggelige skabninger.

Læs vores anmeldelse af Annabelle 2 >

Creep (2014)

En fotograf hyres til at optage en døende mands sidste testamente på video i en hytte langt ude i skoven. Men den døende har knapt så travlt med at dø, og snart begynder kattens iskolde leg med musen i denne semidokumentariske found footage-gyser, der bruger mediet lige så kreativt som gode gamle ’The Blair Witch Project’.

Læs vores anmeldelse af Creep (2014) >

Evil Dead (2013)

En gruppe venner finder en ond bog og slipper ved et uheld en sværm af blodtørstige dæmoner fri i denne genindspilning af Sam Raimis klassiske gyser.

Læs vores anmeldelse af Evil Dead >

Gerald’s Game

Gerald’s Game handler om en kvinde, der under en sado-masochistisk sexudfoldelse bliver lænket til sengen med håndjern, da hendes mand pludselig dør. Hun befinder sig nu i en hæslig situation, der vækker minder om et barndomstraume.

Læs vores anmeldelse af Gerald’s Game >

Hush (2016)

I Hush bliver en døv kvinde overvåget og angrebet i sit afsidesliggende hjem af en psykopatisk morder. Instrueret af Mike Flanagan (Oculus, Gerald’s Game, Ouija: Origin of Evil)

Læs vores anmeldelse af Hush (2016) >

It – kapitel 1

Mens børn forsvinder rundt omkring i byen, må en gruppe udstødte se deres største frygt og en morderisk, rædselsvækkende og tilsyneladende usynlig klovn i øjnene.

Læs vores anmeldelse af It kapitel 1 >

The Cabin in the Woods

Fem teenagere tager en weekend fri fra college for at drage langt ud i vildmarken til en afsides beliggende hytte. Der er masser af sprut i bagagen, og masser af planer om frække nætter. Men noget ondt lurer i skoven, og da de uden at vide det falder over en frygtelig hemmelighed i husets kælder, kommer de til at slippe rædslerne løs på sig selv. Tilsyneladende i hvert fald – for i virkeligheden bliver de nøje overvåget og deres handlinger omhyggeligt manipuleret for at bringe dem til et uundgåeligt og blodigt endeligt.

Læs vores anmeldelse af The Cabin in the Woods >

The Babysitter

En ensom 12-årig dreng, der er forelsket i sin babysitter, opdager hurtigt den kolde sandhed om livet, kærligheden og mord. Han opdager nemlig, at babysitteren er del af en satanisk kult, der gerne vil slå ham ihjel.

Læs vores anmeldelse af The Babysitter >

The Conjuring / Nattens Dæmoner

Denne gruopvækkende gyser er baseret på en sand historie og handler om en familie fra New England, der begynder at mærke ånder på deres gård.

Læs vores anmeldelse af The Conjuring >