Hvis du ikke lige ved, hvad du skal se i aften, så har vi fundet de 10 bedste gyserfilm og thrillere på Netflix lige nu – måske du kan finde lidt inspiration!

Listen over de 10 bedste gyserfilm og thrillere på Netflix er i en uvilkårlig rækkefølge.

Diverse subgenrer og nicher er godt blandede. Hvad man ser som den bedste film afhænger jo meget af, hvad man lige er i humør til.

Listen er senest opdateret den 1. maj 2022.

The Old Ways

En journalist besøger sit fødested i Veracruz i forbindelse med en historie om stammekultur, men bliver kidnappet af lokale, som tror, hun er besat af en dæmon.

Læs vores anmeldelse af The Old Ways >

Fear Street Del 1: 1994

I kølvandet på en række brutale mord kæmper en teenager og hendes venner mod en ond kraft, der har plaget deres berygtede by i århundreder. Velkommen til Shadyside.

Læs vores anmeldelse af Fear Street 1994 >

The Perfection

I denne uforudsigelige horror-thriller vender et cellovidunderbarn tilbage for at mødes med sine tidligere lærere. Men de er betaget af en ny talentfuld elev. 

Læs vores anmeldelse af The Perfection >

Creep (2014)

En fotograf hyres til at optage en døende mands sidste testamente på video i en hytte langt ude i skoven. Men den døende har knapt så travlt med at dø, og snart begynder kattens iskolde leg med musen i denne semidokumentariske found footage-gyser, der bruger mediet lige så kreativt som gode gamle ’The Blair Witch Project’.

Læs vores anmeldelse af Creep (2014) >

Wounds

Da en bartender fra New Orleans samler en mobil op, der er tabt i et slagsmål, begynder han at modtage ildevarslende beskeder – og snart rystes han i sin grundvold.

Læs vores anmeldelse af Wounds >

Gerald’s Game

Gerald’s Game handler om en kvinde, der under en sado-masochistisk sexudfoldelse bliver lænket til sengen med håndjern, da hendes mand pludselig dør. Hun befinder sig nu i en hæslig situation, der vækker minder om et barndomstraume.

Læs vores anmeldelse af Gerald’s Game >

Hush (2016)

I Hush bliver en døv kvinde overvåget og angrebet i sit afsidesliggende hjem af en psykopatisk morder. Instrueret af Mike Flanagan (Oculus, Gerald’s Game, Ouija: Origin of Evil)

Læs vores anmeldelse af Hush (2016) >

The Ritual

Fire venner fra college-tiden tager på tur i en skov for at komme væk fra det hele og genfinde hinanden. Men det der begynder som en hyggelig tur, udvikler sig til et regulært mareridt, da de tager en genvej og farer vild. Nogle af dem bliver såret, og de er nu strandet i en kæmpe skov. Mens de prøver at finde ud af skoven, støder de på en forladt hytte. Inde i hytten er der nogle gamle artefakter på væggen og knogler spredt ud over gulvet. De opdager meget snart, at der er noget, der forfølger dem, og det vil ikke lade dem forlade skoven.

Læs vores anmeldelse af The Ritual >

Sinister

En forfatter af krimier baseret på virkelige hændelser finder en samling videobånd, der angiver, at der er begået en række brutale mord i det hus, han og familien bor i.

Læs vores anmeldelse af Sinister >

I lyst og død / The Trip

Et par, der er ivrige efter at gøre en ende på deres ægteskab ved at myrde hinanden, tager til en afsides liggende hytte, hvor de snart møder en endnu større trussel.

Læs vores anmeldelse af I LYST OG DØD >