Asiaterne er jo som bekendt godt med på horrorbølgen – Indonesien er dog ikke lige så kendt på det område, men engang i mellem dukker der noget interessant op.

SXSW Film Festival viser en masse spændende film inden for vores favoritgenre i Texas fra 9.-17. marts 2012. Èn af dem er den indonesiske horrorfilm ‘Modus Anomali’, som er lavet af Joko Anwar – manden bag ‘The Forbidden Door‘ fra 2009.

En familie tager på ferie i skoven, men pludselig forsvinder konen og børnene. Manden leder desperat efter dem, mens han har en sadistisk morder i hælene. Eneste spor er nogle vækkeure, der lader til at fortælle ham om en deadline. Men deadline til hvad…?

Filmen, som er lavet på engelsk, har ikke fået nogen international premieredato endnu.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg