Filmen instrueres af brødrene John Erick Dowdle og Drew Dowdle, som stod bag ‘Quarantine’, Brian Nelson (’30 Days of Night’) skriver manuskriptet, og Chris Messina (‘Julie & Julia’, ‘Vicky Cristina Barcelona’), som ellers er ukendt i horror-genren, er castet som den eneste indtil videre.

Plottet er som sædvanlig hemmeligt, når det er M. Night Shyamalan, der står bag, men kilder siger dog, at Messina spiller Bowden, en tørlagt betjent i drabsafdelingen.

Optagelserne skulle være foretaget i Philidelphia (som Shyamalans film plejer), men blev rykket til Toronto af skatteårsager. Så nu går produktionen i gang 26. oktober med Universal Pictures i ryggen, og filmen forventes at få premiere i løbet af 2011.

Kilde: Variety

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg