Hvis du ikke nåede at se vampyr-filmen Only Lovers Left Alive på det store lærred, så får du chancen igen, når den vises i CinemaxX sal 1 den 1. juni kl. 21 med fuld skrue på lyden!

Filmen vil blive introduceret af en af Danmarks dygtigste lyddesignere og musikekspert Peter Albrechtsen med et foredrag, der handler om ”Lyden af Jarmush”.

Peter Albrechtsen har arbejdet på en lang række prisbelønnede film i både ind- og udland, heriblandt You & Me Forever, The Queen of Versailles, Putins kys og senest de biografaktuelle Ækte vare og Våbensmuglingen. Desuden er Peter medvært på radioprogrammet P2 Soundtrack og har skrevet om musik og film for en lang række dagblade og magasiner.

Filmen vises i samarbejde med Close UP, Miracle Film og Cinemaxx. Den vises med danske undertekster, og med lidt mere volume end ved de hidtidige visninger.

Læs mere om Only Lovers Left Alive

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg