SERVANT er en ny horror-serie fra M. Night Shyamalan, der får premiere på Apples nye streamingtjeneste Apple+ den 28. november. Læs mere om serien her.

Servant følger Philadelphia parret Dorothy (Lauren Ambrose) og Sean Turner (Toby Kebbell), der ansætter en barnepige (Nell Tiger Free) til at passe deres nyfødte.

Men parret har udskiftet deres nyfødte baby med en uhyggelig naturtro dukke, efter at sidstnævnte dør af helbredsmæssige komplikationer.

Se teaser traileren længere nede på siden.

Læs også: Vores anmeldelse af SERVANT sæson 1 >

Her er det officielle plot til serien:

Fra M. Night Shyamalan kommer serien SERVANT, der følger et Philadelphia-par i sorg, efter en usigelig tragedie skaber en kile i deres ægteskab og åbner døren til en mystisk kraft, der kommer ind i deres hjem.

Servant består af 10 afsnit, og serien får premiere den 28. november 2019. Apple+ starter dog op den 1. november 2019. Prisen for den nye streamingtjeneste bliver 39 kr. pr. måned, men der er også en gratis prøveperiode.

Servant sæson 2 får premiere den 15. januar 2021, og du kan læse vores engelske anmeldelse af denne sæson her >

Se den første teaser trailer til horror-serien nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg