Truth Seekers (med den grumme danske titel Sandhedssøgere) er en ny gyserkomedie-serie på Amazon Prime Video. Den er skabt af stjernerne fra Shaun of the Dead. Serien får premiere den 30. oktober 2020 – perfekt timet til Halloween.

Truth Seekers er skabt af blandt andre Simon Pegg og Nick Frost, som de fleste gyserkomediefans kender fra Shaun of the Dead. Det er en Amazon Original serie, så den kan ses på Amazon Prime Video platformen, hvor den har fået den frygtelige fordanskede titel Sandhedssøgerne.

Ja, vi skal nok bare være glade for, at Shaun of the Dead ikke også fik en titel i stil med “De dødes Søren”.

Uanset titel er det denne gang Nick Frost, der har hovedrollen, mens Simon Pegg dog også er med i alle afsnit. Bare i en mindre rolle, der (naturligvis) er helt afgørende. Derudover medvirker blandt andre Samson Kayo, Emma D’Arcy, Malcolm McDowell og Susan Wokoma.

Truth Seekers (2020) gyserserie på Amazon Prime Video

Anmeldelse af Sandshedssøgerne på Amazon Prime Video

Vi har såmænd allerede set alle otte afsnit af Sandhedssøgerne sæson 1. Du kan derfor læse vores Truth Seekers anmeldelse på heavenofhorror.com ved at klikke her! 

Til behagelig info havde serien fået fire splatter efter danske standarder (dvs. ud af seks). Den starter lidt kringlet, men sæson 1 som helhed er ret effektiv!

Truth Seekers plot, trailer og premieredato

Plottet til gyserkomedieserien lyder som følgende:

Truth Seekers handler om en gruppe deltids-efterforskere i det paranormale. De slår sig sammen for at filme spøgelser i Storbritannien, samt besøge forladte galeanstalter og bunkere fra 2. Verdenskrig. Da deres uhyggelige oplevelser bliver hyppigere, snubler de over en rædselsvækkende sammensværgelse, der får dødbringende konsekvenser.

Truth Seekers / Sandhedssøgere består af otte afsnit a ca. en halv time og får premiere på streamingtjenesten Amazon Prime Video den 30. oktober 2020.

Se traileren til serien nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg