Hvilke gyserfilm skal du se fredag den 13. august 2021? Vi har lavet en liste over gyserfilm, der for nyligt at blevet tilføjet de større streamingtjenester. Se listen nedenfor til inspiration!

Gyserfilm fredag den 13. august 2021 er et must – især fordi det er den eneste fredag den 13. i hele 2021! Og enhver gyserfan lægger altid planer for hvilke gyserfilm, der skal ses i dagens anledning.

Vi har prøvet at gøre det nemmere for dig ved at lave en liste over nogle af de bedre gyserfilm, der er blevet tilføjet de større streamingtjenester de seneste par måneder.

Det er alle film, vi har set og kan anbefale. Smag og behag er selvfølgelig forskellig – men det burde udelukke de helt store skuffelser.

Gyserfilm på Netflix

Vi har fundet 3 gyserfilm på Netflix, der er kommet på streamingtjenesten over sommeren. 

Klik på titlen for at læse vores anmeldelse.

Fear Street Del 1: 1994

Aftermath

Blood Red Sky

Gyserfilm på Viaplay

Nedenstående gyserfilm på Viaplay er blevet tilføjet i år, og de leverer alle en god oplevelse – de er dog vidt forskellige.

Possessor

The Invisible Man

Underwater

Gyserfilm på Disney+

Der er ikke mange nye gyserfilm på Disney+, men der er kommet nogle klassikere, der altid kan tåle gensyn.

Alien x 6
Alien, Aliens, Alien 3, Alien Resurrection, Prometheus og Alien Covenant

Ready or Not

Gyserfilm på C More

C More kommer løbende med nogle nyere gyserfilm. Vi har samlet nogle stykker nedenfor, som kan anbefales.

Klik på titlen for at læse vores anmeldelse.

I See You

It del 2

A Quiet Place

Lifechanger gyserfilm

Gyserfilm på Prime Video (Amazon)

Prime Video har rigtig meget billigt gys, men de får også indimellem nogle klassikere samt mindre produktioner, der kan anbefales.

Life Changer

Train to Busan

Escape Room

Gyserfilm på Filmstriben

Vi skal ikke glemme den gratis streamingtjeneste fra bibliotekerne, der ofte har noget godt gys – både nyt og gammelt!

Alone (2020)

Host

Escape Room

Gyserfilm i biografen

Hvis du hellere vil i biografen for at fejre fredag den 13. august 2021, så er der ikke et kæmpe udvalg. Derfor har vi udvalgt en oplagt titel OG en mindre traditionel titel, der ikke er en gyserfilm, men byder på masser af splat!

A Quiet Place 2

The Suicide Squad

 

God fornøjelse med at se en masse gyserfilm fredag den 13. august 2021 – lad os gerne høre i en kommentar nedenfor, hvad du skal se!

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.