BOSS LEVEL er en ny sci-fi-actionfilm i stil med Happy Death Day, men med meget mere action. Frank Grillo er perfekt i hovedrollen – ikke mindst når det gælder humor og charme. Læs vores fulde Boss Level anmeldelse her!

BOSS LEVEL er et blodigt brag af en sci-fi-actionfilm med et kæmpe mysterie, der driver selve handlingen frem. Frank Grillo er perfekt i den bærende rolle som Roy, der oplever den samme dag gentage sig igen og igen. Desværre bliver han også slået ihjel hver dag!

Jeg havde ikke de helt store forventninger til denne film, udover at jeg nok ville blive underholdt. Underholdt blev jeg i dén grad – og heldigvis også mere til.

Humoren er lige min stil, og de skæve karakterer, vi møder på vejen er ret fantastiske. Jeg kunne f.eks. ikke lade være med at sige “I am Guan Yin” flere gange under filmen. Bare vent og se!

Læs videre på vores Boss Level filmanmeldelse herunder.

Perfekt rolle til Frank Grillo

Jeg har været ret glad for Frank Grillo siden The Purge-filmene og gyseren Stephanie – bare for at nævne nogle stykker. Men hovedrollen som Roy i Boss Level er alligevel på et andet niveau. Grillo er i 50’erne (født i 1965), men han ligner – og har fysik som – den vildeste actionhelt.

Roy er som karakter både charmerende og meget klar over mange af sine egne fejl. Naturligvis bliver han dog en bedre mand i løbet af filmen. Han var nu heller aldrig en dårlig person, han var bare ret selvisk – især overfor sin familie.

Hans søn i filmen bliver sjovt nok spillet af hans egen søn i virkeligheden, Rio Grillo.

Naomi Watts (Shut In) spiller hans ekskone, og endnu engang får Grillo point i min bog ved at spille overfor en medspiller, der er stort set samme alder som han selv (Naomi Watts er født i 1968).

Som superskurken ser vi Mel Gibson spille en karakter, der gerne tager tykt pis på sig selv og sine uheldige episoder gennem de senere år. Endnu en lille genistreg for filmen som helhed.

Boss Level (2020) anmeldelse

Se Boss Level i hjemmebiografen

Joe Carnahan har instrueret Boss Level, og han har tidligere lavet en del actionfilm. Han skal faktisk også lave den amerikanske genindspilning af The Raid, hvor netop Frank Grillo har været på tale til hovedrollen.

Helt overordnet er det oplagt at sammenligne Boss Level med Happy Death Day, da begge film har et tidsloop plot, og hovedpersonen dør igen og igen. Der stopper ligheden dog også hurtigt, da denne nye film har fokus på blodig action, og ret hurtigt afsløres årsagen til tidsloopet desuden.

Jeg er ikke i tvivl om, at denne film ville blive et megahit på f.eks. Netflix, så det er ærgerligt, at den ikke kommer bredere ud. Men hvis du mangler en underholdende film til fredag aften i hjemmebiografen, så kan Boss Level bestemt anbefales.

Se Boss Level i hjemmebiografen fra 12. april 2021.

FAKTA

DVD/BD-premiere: 15. april 2021
VOD-premiere: 12. april 2021 (køb) | 3. maj 2021 (leje)
Genre: Thriller, Science Fiction, Action
Instruktør: Joe Carnahan
Medvirkende: Frank Grillo, Mel Gibson, Naomi Watts, Michelle Yeoh, Annabelle Wallis, Ken Jeong

Plot

Roy Pulver har et rigtig træls problem. Hver morgen står han op og bliver myrdet på forskellige måder. Han bliver eksempelvis skudt, sprunget i luften, halshugget og dolket – og sådan forløber hver eneste dag, uden at han aner hvorfor. Den tidligere Delta Force-soldat må nu finde ud af, hvorfor han er havnet i denne brutale tidssløjfe, hvordan han kan redde sin ekskone og deres 11-årige søn, og hvad en ond militærvidenskabsmand ved navn Ventor vil med noget, der kaldes Osiris-spindelen. Ved at bringe sin verden i orden kan Roy blive et bedre menneske – hvis han ellers kan undgå at blive slået ihjel igen.

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.

    Vis alle indlæg