DANGEROUS LIES er en ny Netflix-thriller med Camila Mendes fra Riverdale-serien i hovedrollen. Det er en meget klassisk 90-minutters film, så du skal ikke forvente de store overraskelser. Om den alligevel er underholdende, er det store spørgsmål. Læs vores Dangerous Lies anmeldelse her!

Dangerous Lies er en Netflix-thriller med Riverdale-seriens Camila Mendes i den absolutte hovedrolle. Selve filmen er en meget klassisk thriller, der varer cirka halvanden time.

Og ja, når jeg siger “klassisk”, så mener jeg nok nærmere stereotyp. Der vil sikkert være rigtig mange elementer i denne thriller, der kan gættes i god tid af de fleste seere. På den anden side kan det jo betyde, at det er en afslappende og fornøjelig film, der ikke kræver det store af sit publikum.

Læs vores fulde Dangerous Lies anmeldelse herunder, så du måske kan lure, om den skal på din Netflix-liste.

Castet i den nye Netflix-thriller

Denne nye Netflix-thriller handler først og fremmest om Camila Mendes. Altså, den karakter, der spilles af hende, men også at bruge hende som trækplaster. På meget af PR-materialet for denne film står hendes navn flot og tydeligt lige over filmens titel. Det er naturligvis super fedt for hende. Og også for Netflix, da de selvfølgelig ved, at hun vil tiltrække seerne, og de kender deres publikum.

Det er dog langt fra kun Camila Mendes fra Riverdale, der sikrer plot-udviklingerne i Dangerous Lies.

Som den anden primære hovedperson ser vi Jessie T. Usher. Ham vil du uden tvivl genkende som “A-Train” fra The Boys-serien, der kan ses på Amazon’s Prime Video. Og har du endnu ikke set denne serie, kan den varmt anbefales. Den er vanvittig på den fede, blodige og sjove måde.

Derudover ser vi også Cam Gigandet fra The Roommate og Twilight samt den skønne Jamie Chung fra bl.a. Gotham tv-serien. Vi kommer i øvrigt snart til at se hende i en ny genre-produktion, da hun er med i den kommende Lovecraft Country serie, der er skabt af Jordan Peele (Get Out, Us) og Misha Green.

Du vil måske være interesseret i: Læs mere om den Lovecraft-baserede Nicolas Cage film Color Out of Space >

Derudover ser vi også Sasha Alexander (Rizzoli & Isles) og Elliott Gould (M.A.S.H., Contagion) i vigtige biroller.

Dangerous Lies – Netflix anmeldelse

Inter nyt under solen i Dangerous Lies

Der er virkelig intet nyt under solen, når vi taler om plottet i Dangerous Lies. Alle karakterer virkelig halvbekendte, og du kan sikkert gætte meget af historien, før den rent faktisk udspiller sig.

Men okay, der har altid være et kæmpe marked til netop den type film. Altså, den slags film, hvor det er helt okay at føle sig hjemmevant i plottet, selvom man aldrig har set den før. Især fordi elementerne i filmen føles utrolig bekendte, og hvor tingene på mystisk (næsten magisk) vis hænger sammen på kryds og tværs.

Naturligvis har denne Netflix-thriller også nogle plot twists. Er du vant til at se thrillere, vil du dog næppe blive særlig overrasket over disse “twists”. Det er virkelig den slags historie, hvor skurkene er ret tydelige på lang afstand.

Og dog, så er der naturligvis nogle vildspor undervejs, men det er jo også et klassisk element i denne type tv-film. For ja, der er nok mere budget i denne tv-film end i de fleste romantiske julefilm og andet i den dur, men selve drejebogen er ikke vanvittig anderledes.

Dangerous Lies – Netflix anmeldelse

Du kan se Dangerous Lies på Netflix nu!

Michael Scott har instrueret Dangerous Lies, mens David Golden har skrevet manuskriptet. Tidligere har David Golden skrevet ret mange manuskripter til diverse Hallmark julefilm. Hvis du læser dette efter at have set filmen, vil det nok ikke komme som den store overraskelse. Det forklarer da også nogle af de mere stereotype udviklinger undervejs.

Du vil nok heller ikke være synderligt overrasket, når jeg fortæller dig, at Michael Scott også tidligere har instrueret mange af disse romantiske tv-film. Herunder en del af førnævnte julefilm. Tilbage i 2011 og 2012 instruerede Michael Scott dog også fire afsnit af R.L. Stine’s The Haunting Hour, så han kender da til de lidt mere dystre fortællinger også.

Jeg mistænker kraftigt Netflix for at have lavet denne film primært for at kunne fremhæve Camila Mendes, da de ved, hun nok skal trække seere til Dangerous Lies. Jeg er da også sikker på, at denne film nok skal få god succes og snart kan findes på Netflix Top 10 verden over. Camila Mendes selv gør det absolut også godt… faktisk slipper hun nok bedst afsted med denne film.

Desværre er filmen som helhed bare ikke særlig spændende. Og når vi taler underholdning, så er der heller ikke mange point til filmen fra mig. Jeg anerkender dog blankt, at mange nok vil nyde at slappe af med denne film og glemme omverdenen i halvanden times tid.

Sådan er smag og behag jo så forskellig. Til gengæld var jeg overrasket over, at den 90 minutters spilletid faktisk føltes længere, end den var.

Dangerous Lies kan ses på Netflix fra den 30. april 2020.

FAKTA

Instruktør: Michael Scott
Manuskriptforfatter: David Golden
Medvirkende: Camila Mendes, Jessie T. Usher, Jamie Chung, Cam Gigandet, Sasha Alexander, Elliott Gould, Nick Purcha

Plot

En fattig sygeplejerske arver overraskende sin patients formue, men mørke hemmeligheder dukker op i kølvandet på hendes nye rigdom og udsætter hende for bedrag og fare.

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.

    Vis alle indlæg